Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » FIÚK! Ha egy lány nem csókol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Ha egy lány nem csókol jól az első csókjánál, akkor otthagynátok?

Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 10:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

nyugi :) mindeki az elsotol nagyon fel .. igy voltam en is ... es feltem hogy elrolntom de nem volt gaz:D

szerintem ha szeret nem hagy el ..sot batorit teged..ugyhogy nyugi:*

2011. febr. 20. 11:09
 12/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. tudom h szeret ezért reménykedem h nem hagy ott :D még egyszer köszi a válaszokat :D
2011. febr. 20. 11:27
 13/18 anonim ***** válasza:

Isten őrizz, sőt még jobban megbecsülném a lányt hogy velem van az első csókja, az hogy az nem lesz profi nem érdekelne. Amelyik pasi ilyen miatt szakítana az egy dinka.

19|F

2011. febr. 20. 11:28
 14/18 anonim ***** válasza:
igaza van az alottem valaszolonak :)mert enma z a legfontosabb egy kapcsoltban hogy a ki milyen profin csokol ..
2011. febr. 20. 11:46
 15/18 anonim ***** válasza:

igaza van az elottem valaszolonak :)mert nem az a legfontosabb egy kapcsoltban hogy a ki milyen profin csokol ..

(Bocsi az elobb kicsit elirtam)

2011. febr. 20. 11:47
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem a barátom nem tudta,hogy soha nem csókolóztam,sőt azt hitte,hogy már szűz se vagyok.Úgy tudta,hogy volt már barátom,de nem.. Az első pár csóknál összekoccant a fogunk,főleg amiért vadul csókolt,de aztán úgy összeszoktunk,hogy 28 éves létére azt mondta,hogy velem volt a legjobb csókolózni. :)Ugyanez volt az orális szexnél..Teljesen oda meg vissza volt,hogy hú,de jó..közben soha az életben nem csináltam még.Viszont a szex után mondtam,hogy szűz voltam,előtte erre sose kérdezett rá. :) Ott össze kellett csiszolódnunk. :) Szóval ne parázz,nem fog ezért dobni és lehet,hogy jól fogsz csókolni. :) Meg amúgy is az első csók után jön még egy tucat egymás után. :) Lesz lehetőségetek összeszokni. :)

18L

2011. febr. 20. 12:13
 17/18 anonim ***** válasza:

örültem neki, hogy nem másokkal kevergett és enyém volt a megtiszteltetés. nem, hogy ezért ott hagyjam : D

17F

2011. febr. 20. 18:33
 18/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat és azt is hogy nem bunkóztatok :) azőta beszéltem erről a barátommal és azt mondta hogy semmiképpen sem hagyna el mert ahhoz túlságosan is szeret :)
2011. febr. 20. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!