Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vélemény egy ilyen lányról?
Szia!
Én szívesen beszélgetnék veled msn-en, ha úgy gondolod.
Nem lakom messze tőled. :)
16/F
én pl. nagyon el tudnálak viselni magam mellett, egyedül a metál meg a komoly zene nem tetszik. A zenei stílusunk nem egyezik + én nem vagyok egy ilyen művész lélek, de ezeken kívül a leírtak: (Y)
19/F
Szerintem egyáltalán nem vagy átlagos, viszont épp ez a jó benned (a leírtak alapján). Én is megnézem a szobrokat meg festményeket, én is metált (Iron Maiden) meg komolyzenét (főként Beethoven darabjai) hallgatok, verseket is szoktam írogatni, rajzolás az egyik hobbim (festeni még nem próbáltam), bulizni én sem járok, tehát számomra nagyon szimpatikus lány vagy.
19/F
Az írásod alapján úgy tűnik hogy egy értelmes, gerinces épkézláb ember vagy...akár egy férfi. (ha ez tényleg mind igaz)
Gratulálok, tízszer többet érsz mint a 18-30 éves lányok 97%-a!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!