Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ábrándítsam ki a pasimat magamból?
nem tudom elképzelni, hogy nem fordított a szitu, csak a kérdező inkongnitózik
szerintem a vőlegény csalja a menyasszonyát
Miért, nem láttál még olyan nőt, aki megcsalja a párját, férjét? Barátnőm anyja először elköltözött a pasihoz a kisebbik gyerekével, aztán hazapasszolta,hogy jobban tudjon pasizni.
Nem minden nő hűséges.
"nem tudom elképzelni, hogy nem fordított a szitu, csak a kérdező inkongnitózik
szerintem a vőlegény csalja a menyasszonyát"
hja, tök világos, egyik párt a másik, nem? azért egyik mert a másik! Csak a hülye nem érti, nem igaz? istenem, minek ír az ilyen mint te
mert menyasszony szerepben van
egy nő már nem győzi kivárni, hogy megkérjék a kezét és amikor megvan, ő a legboldogabb
nem bnőről, meg asszonyról, meg jött-mentről van szó....
"amúgy kérdező remélem már felkötötted magad"
-- ki ír be ilyet ?? Jézus !!
Agyatlan kretén !
nem, annak az esélye, hogy felkötötte magát azóta, hogy írt az oldalra nagyon csekély..
és miért reméled ?? mi vagy te? örülsz, hogy ha az emberek kinyírják magukat ?
vagy ugye nem is gondolod komolyan, csak vicceskedsz..
de kis édi.
szerinted ezzel a hozzászólásoddal mit mozdítottál előre ?
a szánalmas kis konzervatív életedben ez egy jópont magadnak, hogy név nélkül megadtad valakinek, aki segítséget kért ? bravó !! :D
elegem van ebből az oldalból, az olyanok miatt mint te, akik nem segíteni jönnek, hanem ilyeneket írnak, h kösd főő magad !! sekélyes..
remélem a kérdezőnek megoldódik a problémája .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!