Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hogyan tovább? Hogy érhetném el, hogy döntsön végre?
Dönts TE.
Irányítsd te az életed, ne ő.
Igaz.
De ha nekem kellene dönteni, akkor én azt mondanám, próbáljuk meg. Ha meg annyira nem megy, hát nem...
De itt most rajta áll, hogy dönt. :S
És hogy valami többet írjak...
Én is nemrég ugyanebben a helyzetben voltam.
Megmondtam neki, hogy nekem ez így nem jó, hogy azt sem tudom mi van, így inkább döntök én, és hagyjuk a fenébe az egészet, nem várok a "semmire" hónapokig. 1 hétre rá megkeresett, azóta együtt vagyunk. Érdekes módon, már tudja mit akar. :-)
Látszik, hogy nem bízol magadban. (A helyesírási hibákért a bocsánatkérés is erre utal.)
Csatlakozom az első hozzászólóhoz: dönts Te!
Ez a fiú nem fogja megmondani Neked szemtől szembe, hogy "igen, csajozni akarok". Neki pont jó így, hogy Te vársz rá.
Én, a mai fejemmel biztosan rövidre zárnám a dolgot: elküldeném csajozni.
Fontos lehetsz neki, de nem úgy, ahogy Neked ő. Mi értelme önmagad bolondítani??? Keress egy másik fiút, aki megbecsüli azt a szerelmet, amit Te adsz és nem keres buta kifogásokat ahhoz, hogy lerázzon!
Szia. Én is hasonló cipőben jártam a párommal régen, és mi így oldottuk meg: találkoztunk, hogy kettesben megbeszéljük a dolgokat, és szembesítettem azzal, hogy én még szeretem, de soha nem állítanám választás elé, hogy vagy én vagy a barátok. Ő erre azt mondta, hogy ő is viszont szeret csak úgy érzi, hogy nincs szabadsága(ami a férfiaknak kell...buli, haverok..), de én soha nem tiltottam ilyet neki. És végül úgy döntöttünk, hogy együtt maradunk, de ő kért még egy kis időt, hogy értelmezze a dolgokat, majd másnap közölte velem, hogy az ő hülyesége volt az egész, hogy én tiltok neki dolgokat, így bocsánatot kért tőlem ezért. És végül ezt mondta: nem tudom nélküled leélni az életem, te vagy az életem értelme. Majd 1 hónap múlva(valentin napon) megkérte a kezem.
Vagyis csak azt tudom javasolni, hogy beszéljétek meg kettesben a dolgokat. És mond el nyugodtan neki ha szereted, de az sem baj ha ő már nem szerelmes beléd, akkor sem dől össze a világ(de csak 2 ember szerelme után folytatódhat a kapcsolat). Ha az egyik nem akarja, akkor ne erőltesd. Mindenképpen beszéljetek róla. Gondolom te sem tiltod el a barátaitól(de ezt is mond el neki). Sokszor a baj forrása a barátok véleménye rólad, és ő elhiszi nekik. Minél előbb döntsetek efelől.
A fiú részéről kihasználás íze van a dolognak. Visszaél azzal, hogy te szereted, ragaszkodsz hozzá. Játszik veled, élvezi a "hatalmát" feletted. Hiszen te vele lennél még úgy is, hogy kínoz a "jaj, nem tudok dönteni!"-tétovázgatásával.
Engem ez inkább bosszanta, és dűlőre vinném a dolgot, nem hagynám, hogy sokáig játsszon az idegeimmel. De nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!