Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki a valentin napot egyedül tölti párja nélkül?
Olyan van akinek az apósa is ott lesz. Az pedig én vagyok.
Ma jön az aposóm és az egész hétvégét itt tölti, hát nem egyszerü ember, és most anyósom nem tud jönni, félelmetes lesz számomra kibirni az öreget. és még valentinap sem lesz, a párom amúgy sem híve de így meg végképp még egy szál virágot sem fogok kapni. :(
Valoszinu en egyedul fogom tolteni, de ehhez mar lassan hozza kellett szoknom, semmilyen unnep nincsen kozosen. A karacsony sem , szilvesztert elrontotta egy regi szereto , a szulinapot a parom tette tonkre es most jon a valentin nap. Dolgozik . . .
Igy teljesen olyan , mintha nem is lenne parom.Ennel nagyobb fajdalom szerintem nincsen, nem amiatt mert ezek a napok vannak, hanem azert , mert a tobbiben sincsen velem. Hazajon , alszik , reggel megint megy.
Remelem te nem egyedul toltod, vagy ha megis , belehet potolni egy masik nap , azt nevezitek ki "valentinnak". :)
Én és a baráom sem leszünk együtt valentin-napon.
Mi kéthetente találkozunk, és így ebbe a két hétbe esik bele a valentin-nap.Egyébként 2 éve vagyunk együtt.A karácsonyt, szilvesztert, szülinapokat mindig igyekszünk együtt tölteni.Eddig még sikerült:)
De a két év alatt a valentin-napokat egyszer sem tudtuk együtt tölteni.
Bőven van nyugi..
Az ok: 300 km távolság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!