Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jóltettem hogy elküldtem?
Figyelt kérdés
Szóval neten megismerkedtem 3hónapja egy lánnyal.Szinte tökéletes volt minden eléggé odavoltunk egymásért stb.Csak valahogy a tali nemakart soha összejönni....pedig nagyon közel lakunk egymáshoz(10km se).Aztán idővel meguntam ezt hogy jajj ennyire veledakarok lenni annyira aztán semmi nincs belőle.Ebből aztán mindig szép öszeveszések alakultak ki.Mivel engem úgy igazán nagyon érdekelet mindig próbáltam helyrehozni stb de mostanra már nulla sikerrel,eléggé elástam magam nála bár ő is nálam,mindenki montam haggyam már neméri meg stb de nemakartam.Ma eljutottam odáig hogy meguntam az egészet és hogy jólessen elkültem elég rendesen a pics*ba.Valahogy unom mikor szórakozik valaki az agyammal,főleg úgy hogy én teljesen komolyan gondoltam az egészet tényleg nagyon beleestem,elmondása szerint ő is belém még de mikor már egy sima egyszerű talival gondokvannak már rég rosz.Amilyen jólindult az elején minden olyan sz*r lett a végére kb...Most kitűztem célul hogy tőle csakis jobb lánnyal jövök össze ha valami más folytán nemalakul másképp.Jóltettem hogy elküldtem őt?2011. febr. 17. 23:03
11/16 A kérdező kommentje:
Már ígyse beszélünk pár napja...letiltott stb... esetleg felhívjam és beszéljek vele?
2011. febr. 17. 23:24
12/16 anonim válasza:
Én is így jártam a netes társkeresés sz@rt sem ér.Jól tetted töröld ki mindenhonnan ha akar majd lép te már mindent megtettél ami telt tőled.
13/16 A kérdező kommentje:
Lényegében éncsesztem el az egészet...szóval.....
2011. febr. 17. 23:57
14/16 anonim válasza:
nagy szart csesztél el! Én élőben ismertem meg egy leányzót, és tényleg tök ari meg kedves volt. De akkor még pasija volt, aztán nemlett, és akartam talit. Na, 3 hónap után sikerült is, akartam volna másodikat, és megint nincs időm, most betábláztak, most izé, most azé kibúvók.
Sajnos egy lánynak is kell tennie ezért valamit. Igyis el lehet cseszni, sajnálom, de énis hasonló cipőben jártam (csak sajnos kb. 3x ennyi ideig...). De az ilyenek nem érdemlik meg a kitartó, hűséges társat.
15/16 A kérdező kommentje:
Hagyom is inkább mostmár énis marhára unom..
2011. febr. 18. 13:22
16/16 anonim válasza:
én 5 hónapja vagyok ilyen helyzetben.5 hónapja ismertem meg a neten,azóta sem taliztunk még soha,pedig már sokszor terveztük,de mindíg közbejött vmi.és még mindíg kitartok mellette és ő is mellettem mert szeretjük egymást.csak annyi a külömbség h minket 100 km választ el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!