Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Melyiket választanátok?
A kérdés adott. Melyiket választanátok?
1. A bombanő - csinos, viszont egy hülye liba, arrogáns, sokszor a hátatok mögött is kibeszél, (netán megcsal, de jól titkolja)
Kép: [link]
2. Az átlagos - tűrhető, de túl sokat vár el Tőled, amíg Te szinte semmit se kapsz Tőle, mégis néhanapján szerethető, már-már kellemes a társasága.
3. A csúnya - kívülről lehet, hogy egy banya, de amúgy okos, intelligens, és bármikor leülhetsz vele beszélgetni, Ő megértő, és senkinek se mondja el a titkaidat. Jó társaság, soha nem felejti el az időpontokat, és mindig próbál valami színt hozni a kapcsolatotokba.
Hehhe, sztem a 2 sem átlagos! jobb annál :)
A kérdésed azért nem jó, mert így nyilván mindenki a hármast mondja. De ugye először ugyis minden fiú az 1-re fog hajtani, mikor ilyenekbe csalódott soxor, bemegy a 2-be, mikor ezekbe is csalódott, akkor megy a 3-hoz amit te írtál. De persze sok átlagos, de szép csaj van, aki szerencsére normális, így annál fognak kikötni, hiszen azoknál előbb próbálkoznak. a 3 ik típus sajnos mindig le fog maradni.
1. Az ilyen típus komédiázásra jó csak :) Amúgy a képen látható lány ránézésre nem tűnik buta libának, bár ez a szemüvegnek is betudható :)
2. Haveri szinten jó.
Amúgy a képen látható lány arca, így, ebben a formában büntet és elég bután is néz.
3. Nyilván ő, hosszú távon vele lehet együtt élni.
Amúgy a 3. képen látható lány nem oly csúnya ám, egy új frizura, kontaktlencse, másik ruha és meglepődnél :) Arcra és alakra is simán veri a 2.-at! ;)
-folyt:
3.-hoz még annyit: ha meg tényleg egy totál banya lenne az illető, akkor én is inkább a 4.-et választanám..
De a mellékelt kép alapján nem lenne olyan banya :)
3.-hoz még annyit: ha meg tényleg egy totál banya lenne az illető, akkor én is inkább a 4.-et választanám :P
De a mellékelt kép alapján nem banya :)
Ha pasi lennék akkor mind a három jöhetne :D Az elsővel lehetne szórakozni, bulizni, stb a másodikkal addig mennék el ameddig jó, ha már túl uncsi akkor otthagynám és beújítanék valami olyasmit mint az első. A harmadikat meg meghagynám a kiégett napjaimra :D Tök őszintén írtam, csak pasi stílusban.
E. ként a második képen szereplő lány hasonlít rám egy kicsit arc berendezésben. :)
Biztos vagyok benne, hogy a legtöbb pasi így gondolkodik ahogy leírtam. Bár nem csak ez a 3 nő típus van szóval aki azt írta, hogy 4. lehetőség érdekelné az sem mond hülyeséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!