Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Melyiket választanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

A kérdés adott. Melyiket választanátok?

1. A bombanő - csinos, viszont egy hülye liba, arrogáns, sokszor a hátatok mögött is kibeszél, (netán megcsal, de jól titkolja)

Kép: [link]

2. Az átlagos - tűrhető, de túl sokat vár el Tőled, amíg Te szinte semmit se kapsz Tőle, mégis néhanapján szerethető, már-már kellemes a társasága.

3. A csúnya - kívülről lehet, hogy egy banya, de amúgy okos, intelligens, és bármikor leülhetsz vele beszélgetni, Ő megértő, és senkinek se mondja el a titkaidat. Jó társaság, soha nem felejti el az időpontokat, és mindig próbál valami színt hozni a kapcsolatotokba.

2011. febr. 16. 23:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Tudod, ha csak ez a három fajta nő létezne, már rég nem volna a földön heteroszexuális férfi...
2011. febr. 17. 00:36
 12/23 anonim ***** válasza:
Mert az első kettő földreszállt angyalok? Attól még nekem a 3. értékesebb, mint az első kettő:D
2011. febr. 17. 00:37
 13/23 Moszuke ***** válasza:
ezmiezaszaritten?
2011. febr. 17. 01:30
 14/23 anonim ***** válasza:

Hehhe, sztem a 2 sem átlagos! jobb annál :)

A kérdésed azért nem jó, mert így nyilván mindenki a hármast mondja. De ugye először ugyis minden fiú az 1-re fog hajtani, mikor ilyenekbe csalódott soxor, bemegy a 2-be, mikor ezekbe is csalódott, akkor megy a 3-hoz amit te írtál. De persze sok átlagos, de szép csaj van, aki szerencsére normális, így annál fognak kikötni, hiszen azoknál előbb próbálkoznak. a 3 ik típus sajnos mindig le fog maradni.

2011. febr. 17. 01:58
 15/23 anonim ***** válasza:

1. Az ilyen típus komédiázásra jó csak :) Amúgy a képen látható lány ránézésre nem tűnik buta libának, bár ez a szemüvegnek is betudható :)

2. Haveri szinten jó.

Amúgy a képen látható lány arca, így, ebben a formában büntet és elég bután is néz.

3. Nyilván ő, hosszú távon vele lehet együtt élni.

Amúgy a 3. képen látható lány nem oly csúnya ám, egy új frizura, kontaktlencse, másik ruha és meglepődnél :) Arcra és alakra is simán veri a 2.-at! ;)

2011. febr. 17. 03:17
 16/23 anonim ***** válasza:

-folyt:

3.-hoz még annyit: ha meg tényleg egy totál banya lenne az illető, akkor én is inkább a 4.-et választanám..

De a mellékelt kép alapján nem lenne olyan banya :)

2011. febr. 17. 03:24
 17/23 anonim ***** válasza:

3.-hoz még annyit: ha meg tényleg egy totál banya lenne az illető, akkor én is inkább a 4.-et választanám :P

De a mellékelt kép alapján nem banya :)

2011. febr. 17. 03:25
 18/23 anonim válasza:
nyilvánvalóan az elsőt választanám, a másik kettő elég csúnya.
2011. febr. 17. 08:19
 19/23 anonim válasza:
amúgy szerintem a 2. sokkal randább, mint a másik kettő
2011. febr. 17. 08:21
 20/23 kisnita ***** válasza:

Ha pasi lennék akkor mind a három jöhetne :D Az elsővel lehetne szórakozni, bulizni, stb a másodikkal addig mennék el ameddig jó, ha már túl uncsi akkor otthagynám és beújítanék valami olyasmit mint az első. A harmadikat meg meghagynám a kiégett napjaimra :D Tök őszintén írtam, csak pasi stílusban.

E. ként a második képen szereplő lány hasonlít rám egy kicsit arc berendezésben. :)

Biztos vagyok benne, hogy a legtöbb pasi így gondolkodik ahogy leírtam. Bár nem csak ez a 3 nő típus van szóval aki azt írta, hogy 4. lehetőség érdekelné az sem mond hülyeséget :)

2011. febr. 17. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!