Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem volnék szemüveges,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem volnék szemüveges, jobban vonzódnának hozzám a lányok?

Figyelt kérdés
Mert, egyszerűen nem vesznek komolyan a lányok. Kontaktlencse, mennyit dobna rajtam?
2011. febr. 16. 19:13
1 2
 11/16 anonim válasza:
bátyámnak kontaklencséje van, mert nem szereti a szemüveget. És egyáltalán nem látszik a kontaklencse, szerintem próbáld ki! :)
2011. márc. 5. 14:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Van, akinek jól áll a szemüveg, de olyannal még nem találkoztam, aki szemüvegben jobban nézne ki, mint nélküle. :P Én lány vagyok és kontaktlencsém van, nem macerás, nem látszik, 1 perc be és kitenni. Próbáld ki, az önbizalmad is több lesz! :)
2011. márc. 5. 14:21
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha jól áll neked a szemüveg, akkor nem okozhat ez gondot. :) Pl. van olyan ismerősöm, aki tök jól néz ki benne, de van aki meg hátfújjj...
2011. márc. 5. 14:32
 14/16 anonim ***** válasza:

IGEN!!!

Itt most irják a maszlagokat neked, hogy igy szeretik meg úgy szeretik meg, hogy okosabb és sexibb stb... Baromság ne higyjél nekik, szemüveggel nem lehet csajozni (ha csak nem vagy vmi extrém eset és nagyot dob a külsődön, de 90% ba sajnos nemigy van)...

2011. márc. 5. 14:33
 15/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező:

Nem, teljesen mindegy szemüveges vagy-e, vagy sem.

Igaz a külsőd is számít, de egy lány ne csak amiatt szeressen, hanem a belsőd miatt.

Mivan ha balesetet szenvedsz? Odaáll eléd: Csúnya vagy, vége.

Nem, ha valaki szeret kitart melletted.

Én is szemüveges vagyok(félkeretes, hosszúkás), és olyan barátnpm van, hogy minden nap ráírok, mert nem hiszek a szememnek:D

Gyönyörűszép:)

Úgyhogy csak önbizalom, és vedd le a lányokat a lábukrol.

2011. márc. 5. 16:03
 16/16 anonim válasza:
Ha azt gondolod, hogy ennek bármi köze is van a szemüveghez, akkor nagyon tévedsz, és szerintem még várj pár évet a csajozással, mert ezek szerint nem vagy elég érett hozzá. Minden lánynak más az ízlése, nem lehet őket beskatulyázni. És sokkal fontosabb a kisugárzás, a megjelenés, mint a szemüveg. A szemüveg önmagában nem riasztana el egy lányt sem. Szerint máshol keresd a probléma forrását...Vagy várj még pár évet!
2011. márc. 8. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!