Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány és úgy vettem észre hogy énis bejövök neki mit tegyek hogy összejöjjünk, de ne legyen kínos vagy ne sérüljön a becsületem?
Akkor csak ha mentek haza, és köszöntök el egymástól, akkor smárold le. Ha bejön neki akkor visszacsókol, ha nem akkor Pofont akar adni :D de akkor ne hagyd h megüssön, és akkor nem te sérülsz. Mivel te meg merted csókolni. ha nem tetszel neki mégsem, akkor neki lesz a gondja. Legyél határozott, és férfi.
am hány évesek vagytok?
Szia!
Majdnem ugyanolyan helyzetben vagyunk mindketten, csak éppenséggel én vagyok a lány. :) De a barátnőmtől tudtam meg, hogy az egyik fiú, akire barátként tekintettem, annak tetszem. Valamilyen módon meg is változott róla a véleményem. :D Ma is mivel osztállyal táncoltunk, megfogtuk egymás kezét meg minden, élveztem... ha fiú lennék, akkor ha mész haza vele, valld be neki, hogy tetszik neked. Nem hiszem, hogy elhíreszteli, ha nagyon jó barátok vagytok. Remélem legalább egy picikét segítettem. :) 12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!