Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet másodszorra egy kapcsolat?
Természetesen nem fog működni abban az esetben ha a régi dolgokhoz viszonyítjátok a újon kezdett kapcsolatot!
Ehhez teljesen tiszta lappal kell kezdeni ami elég nehéz de nem lehetetlen!
A másikra meg ne hallgass hogy pont kapóra jössz!
Én sem azért kezdtem újra egy exxel mert pont ő volt a láthatáron ha nem azért mert tudom hogy jól kijöttünk és ismerem már!Általában egy kapcsolat azért nem tartós mert a hullámvölgyeket nem bírják a párok elviselni neheztelnek miatta ahelyett hogy együtt keresztül mennének!
Barátságokba is létezik hullámvölgy összeveszések kibékülések és ugyanúgy megmarad a barátság a szerelemben is lehetséges ez csak az emberek többsége nem látja be!
Nekik mindig az ismeretlen és az új kell aki lehet nem is olyan jó amilyennek gondolják!
Azzal viszont csak te leszel szánalmas hogy visszaadod neki amivel esetleg régen megbántott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!