Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jártunk 12.-ben kb 2 hetet....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártunk 12.-ben kb 2 hetet. Adjak neki is kicsengetési kártyát 12. végén?

Figyelt kérdés
2009. febr. 11. 20:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Attol fugg milyen viszonyban váltatok el. Nekem is volt egy "barátom" akivel voltam 3 hetet, ha fizetne érte akkor sem adnék neki kártyát. Mi úgy váltunk el, hogy leku..vázott mert nem feküdtem le vele, úgyhogy hallani sem akarok róla...

Ha ti nem "durván" váltatok el, és legalább beszélő viszonyban vagytok, akkor igen adj:)

2009. febr. 11. 21:45
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
ööö..mi az, hoyg kicsengetési kártya?
2009. febr. 11. 21:50
 3/12 anonim ***** válasza:

gondolom kicsi tablókép.

szerintem adj neki nyugodtan, lehet, hogy pár év múlva még megbánod, hogy neki nem adtál.

Mi mindenkinek adtunk, bár nem mindenki volt mindenkivel nagyon jóban, de átlagban mindenki kapott mindenkitől:)

2009. febr. 11. 22:10
 4/12 anonim ***** válasza:

kicsengetési kártya...LoL

Mi ez, körzeti óvodai rendszer?

2009. febr. 12. 10:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor most elmondom(a tudatlanságod, hiába fitogtatod, a kicsengetési kártya egészen más mint gondolod):

Erdélyben (nemtudom máshol igen-e) szokás az, hogy készit minden évfolyam egy kártyát (ez igazából kb füzetméret) összetűrve valamilyen formában, rajta azoknak a tanároknak a nevével, akik tanitottak 9-12 ben. Az osztályok, osztályfőnökök igazgató stb neveivel (névsorával). és egy választott idézettel, és az időponttal, amikor lesz a kicsengetés.

A kártyával szokás adni fényképet, kicsit, nagyot, közepest, attól függően, hogy mennyire voltál jóban az illetővel...

Ha nem tudod miaz, ne mondd, hogy óvodás szokás, elég nagy bunkóság...

2009. febr. 12. 14:34
 6/12 anonim ***** válasza:
*óvodai rendszer
2009. febr. 12. 14:35
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszi 5-ik hozzászóló. Sajna vannak akik tudatlanságukat vagánykodással leplezik
2009. febr. 12. 15:41
 8/12 anonim ***** válasza:

Az első is én voltam. Amúgy szivesen, nem állhatom az ilyen nagyképű emberkéket, akiknek a bunkóság a legnagyobb erényük...

Üdv 12-es erdélyi lány

2009. febr. 12. 18:00
 9/12 A kérdező kommentje:
Osztom a véleményed :).12-es Erdélyi fiú :))
2009. febr. 12. 18:58
 10/12 anonim ***** válasza:
Azt hittem lany vagy:D vegul is mindegy:D megkerdezhetem, hol sulizol? :) (az erdekesseg kedveert)
2009. febr. 12. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!