Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan ismerkedhetnék meg vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedhetnék meg vele?

Figyelt kérdés
Buszon utazunk és nagyon tetszik egy lány a (buszról).Hogyan kezdjek bele?Nem ismerem eggyáltalán.
2011. febr. 13. 20:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nyugi már:D Igaza volt az egyik válaszolónak, nem fog megkéselni:) Szerintem először szemezz vele, ilyesmi, és ha úgy veszed észre, hogy nem húzza fel az orrát, és kerüli a tekinteted, akkor pár nap után odamehetsz hozzá:) Csak szimplán. Mondjuk kérdezd meg, hogy hova jár suliba, mert nagyon ismerős neked, úgy rémlik, hogy egy suliban vagytok. Utána már úgyis menni fog a dolog:)
2011. febr. 13. 22:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is pont így vagyok egy lánnyal! Én elneveztem buszos lánynak! :) Annyi hogy én tavaly ráestem, mert az a segg buszsofőr befékezett! :) Azóta szemezünk, és rájöttem hogy egy suliba járunk, és még facebookon is megtaláltam, és párkapcsolatban van! :/ Persze bocsánatot kértem tőle, hogy letapostam meg egyebek! Nekem egyik ismim azt tanácsolta hogy köszönjek neki! Próbáld meg te is ezt! Köszönj neki! Meglátod majd hogy el-e fogadja! Szóval ne azt mond neki egyből hogy szia van kedved szeretkezni! Mert akkor nem kell többet azzal a busszal utaznod! :) Sok sikert!
2011. febr. 13. 23:48
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi!Megpróbálom.13 éves vagyok. :)
2011. febr. 14. 13:11
 14/14 anonim ***** válasza:
mér ne kéne? azzal a busszal utazik amelyikkel akar.... ugyanúgy kifizette a buszbérletet mint az. akkor meg?
2011. febr. 20. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!