Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lemondott tali? De miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondott tali? De miért nem mondja +, miért nem találkoztunk?

Figyelt kérdés

péntek volt. elment bálozni a család. de aztán este felhívott, h nem jöhet. de nem bírtam ki, h ne kérdezzem meg másnap is msnen. már egy hete kérdem, de azért sem akarja megmondani. mert hogy nem tudtam kivárni amig kettesben meg nem tudjuk beszélni.

ez sztem rossz kifogás.::S

mi van vele? kommentek?

2009. febr. 11. 17:55
 1/4 A kérdező kommentje:
mármint pénteken báloztak és ott történhetett valami, ami miatt lemondta a másnapi talit.
2009. febr. 11. 17:56
 2/4 timido ***** válasza:

szia! Ismerős helyzet, ez az én verzióm, de ez még régebben volt. Volt egy fiú, akivel meg beszéltük, hogy hétvégén találkozunk. Mind a ketten vártuk, még este is felhívott, mert eszébe jutottam. Másnap közli velem, hogy nem megy, ne találkozzunk. Nem mondta el miért, csak kertelt.. 3 hétre meg tudtam, barátnője lett.

Lehet, azért nem akarja elmondani, mert nem szeretne megbántani. Szereted? Mert ha igen, lehet ez van mögötte. Legyél az ilyenekkel óvatos. Persze nem feltétlen történhetett ez, lehet csak egy kicsit megijedt. Remélem a legjobbat!:*

2009. febr. 11. 18:22
 3/4 A kérdező kommentje:

hát nem hiszem. szeretem és ő is engem, + egy suliba is járunk, már rég kiderült volna sztem:$

de ki tudja?:S:S

köszi a választ:)

2009. febr. 11. 20:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Azért ezer más oka is lehet. Ha amúgy egyébként lehet vele beszélni, akkor legyél türelmesebb. Az idő az ilyesmiket úgy is megoldja.

Vannak fiúk akik nehezen emésztik meg például a tulzott csimpaszkodást, kinosan feltett kérdéseket. Nem lehet hogy ez van a háttérben?

Ha meg azóta is kerül, akkor sajnos így jártál. Ezt esetleg nem ártana vele letisztázni.

2009. febr. 12. 03:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!