Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1órám van még. (? ) Gyakorlati...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1órám van még. (? ) Gyakorlatilag akkor derül ki minden, mit tippelek?

Figyelt kérdés

Jövőhónapban lennénk 2évesek.Sose volt nyugodt kapcsolat.

Mindig ő szeretett jobban,ő mutatta ki,ő keresett,ő járkált utánam.Mindig mindent megtett értem.Most is szerelmes,ezt tudom.

Viszont egy idegbeteg és ebből már voltak problémái nem csak velem,otthon is.

Én sem vagyok egyszerű eset,de normálisabb vagyok,mint ő.

Igen,én nem mutattam ki neki a mai napig sem,hogy szerelmes lennék,nem nagyon hívtam magamtól,max ha rám csörgött ő.

Tudom,hogy a napi szintű veszekedés miatt szakítanunk kéne,de nem hagyja,mert ő szeret,és eddig mindig visszajött,és én sem tudom elengedni,mert nem akarom,hogy mással legyen és mást szeressen így.

Voltak rengeteg szakításun is,de ezek max pár órásak,a leghosszabb 3nap volt,de akkor is beszéltünk.

Így esett tegnap is.Nem akartam megmutatni magamról egy képet,amit gyakorlatilag kicsiben látott is,csak nagyban nem,ezért fogta magát hazament és elvileg szakított.

Múlthéten közöltem vele,hogy még egy iylen és elmegyek innen,hogy ne tudjunk békülni.Tegnap mikor elment jó utat kívánt.

Egyébként nem értem őt,mert mindenki látja,hogy szeret.Ő össze akar költözni,meg család stb.

Tegnap este óta nem keresett,egyetlen lehetőség még,hogy esetleg pont 1óra múlva feljön,amit nem hiszek:S

Szerintetek ezér tényleg ki lehet dobni valakit? Mit tippeltek? Mi lesz a folytatás?

2011. febr. 13. 13:18
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

Mivel ilyen tájt szokott jönni,ezért tudom,hogy már ne várjam,mert nem jött. És nem is fog.

Volt előtte 2 idősebb srác,akikkel kavartam,de 1hónapig tartott mind a kettő. Szóval mind a ketten elsők voltunk egymásnak "úgy" és mind a kettőnknek ez leghosszabb kapcsolata eddig.

2011. febr. 13. 14:42
 22/40 anonim ***** válasza:
nem gondolod ugy h fel kene hivnod?
2011. febr. 13. 14:43
 23/40 A kérdező kommentje:
Én egyszer se hoztam fel egy hülyesége miatt se a szakítást,pláne nem dobtam ki. Ő megtette,azért mert egy nyavalyás képet nem látott...biztos,hogy nekem kéne hívnom?Mégis mit mondanék?
2011. febr. 13. 14:46
 24/40 anonim ***** válasza:
kerdezd meg nyugodtan h mire veld ezt az ujjab szakitast? mivel sok volt mar nem tudod hova tenni..
2011. febr. 13. 14:48
 25/40 anonim ***** válasza:

Igaz, apró-cseprő dolgokon akad ki, és ez elviselhetetlen. De még egyszer mondom. Ő is pontosan érzi, hogy nem szereted/nem úgy szereted ahogy ő téged. És ez ilyen hosszú idő mellett kiakasztó. Persze hogy papírja lehetne arról, hogy zokni nem segít ezt feldolgozni. Szerintem jobb lesz neked. Kereshetsz magadnak egy boldog kapcsolatot, és nem kell az állandó hisztit elviselned.

Ha pedig mégis őt akarod, akkor ideje néhány dolgon változtatnotok.

Ülj le vele (ha akarsz, és van rá lehetőséged) beszélgetni. Mondd el neki, hogy nem lehet elviselni a hisztiket. Hogy eddig nem viselkedtél úgy, ahogy egyébként kellett volna, és ezért bocsánat, de a jövőben igyekszel változtatni.

Szerintem ha szeretetteljesebben fogsz hozzáállni, akkor a hisztijei is múlni fognak. Igenis jó dolog, akár a buszon is megcsókolni azt, akit szeretsz. Talán azért hisztizett, mert teljes bizonytalanságban tartottad magadat illetően. Persze nem jó, hogy ilyesmit csinál, de szerintem érthető.

És nem, nem vagyok boldog, hogy tönkremegy a kapcsolatotok. Viszont ha TE nem tudsz/akarsz változtatni a dolgaidon, akkor jobb ez így.

2011. febr. 13. 14:53
 26/40 A kérdező kommentje:
Persze,most megint keressem én.Főleg,hogy fel se merem hívni,mert úgyis tudom,hogy már ki van kapcsolva...legalábbis szerintem.
2011. febr. 13. 14:57
 27/40 anonim ***** válasza:
egyetertek az utolso valaszoloval.. mivel bizonytalan es rossz neki h nem szereted, talan az apro hisztikkel probalja magara vonni a figyelmet..felhivtad mar?
2011. febr. 13. 14:57
 28/40 anonim ***** válasza:
ha ki van kapcsolva talan konnyebb dolgod is van.. amikor bekpacsolja majd a telojat latni fogja h kerested es akkor az mar rajta mulik h visszahiv e..
2011. febr. 13. 14:59
 29/40 anonim ***** válasza:

Igazi noi (bocsanat a nem igy viselkedoktol) mentalitas...

"szerintem ez van" es akkor azt elkonyveled tenykent... ahelyett, h utanajarnal mi is vanvalojaban... gratu

2011. febr. 13. 15:00
 30/40 A kérdező kommentje:

Tudom mit veszítettem,tudom,hogy szeret és fontos vagyok neki.De nem becsültem meg én sem eléggé.Viszont lássuk be,vannak hibái,amiket a végletekig én se viselhetek el.

És ha ő emiatt úgy döntött,hogy neki is elég,akkor minek zavarjam? Ki tudja mit csinál.:(

2011. febr. 13. 15:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!