Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon már nem szeret? Vagy csak én reagálom túl?
Nem rég jöttünk össze a pasimmal, szóval még elég "kezdők" vagyunk...tegnap volt egy kisebb vitánk, de nem is az volt a lényeg, hanem hogy elkeseredettségemben feltettem a költői kérdést, hogy mi lenne ha szakítanánk...erre nem is tudom, mit vártam, talán hogy kiakadjon vagy elkeseredjen(én ezt tenném), ehelyett teljesen közönyösen azt mondta, hogy én döntöm el, és ő nem akar magához láncolni...beletörődött volna. Ez nagyon bánt, főleg ha elképzelem, hogy ha szakítottunk volna, két napra rá összejött volna egy másik lánnyal...
Szerintetek? Ez jelenthet ilyet, vagy csak én magyarázom bele...?:S
anno egyszer tőlem megkérdezte a volt barátnőm ezt... én egy "nem tudom"-mal feleltem, ami a lehető legrosszabb válasz... leginkább azt mondtam volna amit a te barátod, de belül éreztem hogy az nagyon szar lenne, nem lenne könnyű átélni..
Szerintem kérdezz rá ^o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!