Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elég csúnyán megsértett a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég csúnyán megsértett a barátom. Hogy álljak hozzá? Tegyek úgy mintha mi sem történt volna?

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Egy kollégiumban vagyunk. Eléggé megbántott, utóbb rá is jött, kimentem a szobából egy negyed órára, mert nem akartam műsort, azóta nagyon bánja, mondta hogy egy bunkó és nem tudja elviselni hogy hogy bánt velem...csak én pont ezért jöttem vele össze, mert olyan más, mint a többi, nagyon rendes, egy rossz szava sem volt hozzám. Érzékeny típus egyébként...

Az meg főleg bánt hogy látta hogy este az előbb itt sírok, nem tudott velem mit kezdeni, mondta hogy beszélgessünk, simogatott, de képes volt így elaludni...vagyis nem tudom alszik-e...

Ki van a tanulás miatt, de nem tudom hogy van ez hogy képes egész nap elaludni...

Egyébként ez volt az ominózus eset: híradót néztünk, és nem ismertem annak a kocsinak az elnevezését, amiben a vizet szállítják..erre elkezdi:kicsim ez komoly? ez alap dolog...azért nyugodtan figyelj oda, mikor híradó van , hogy az ilyen mindennapi dolgokkal legyél tisztában...a látókört szélesíteni azt mondja...köpni nyelni nem tudtam.

Főiskolára járok, tanulok, olvasok sokat, a neten is figyelem a híreket, nem nézek valóvilágot meg mónikashow-t, szerintem sokmindenről el lehet velem beszélgetni aztán ilyet..ő...sose gondoltam volna.

Kész. Most meg aludni akar.

4 hónapot várt rám pedig...

Mit tegyek vele?

19/l, 22/f

Ja és eddig ilyenre még nem volt példa, mindig bókol, kedveskedik, ilyen még sose volt...

2011. febr. 12. 21:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

19 évesen kicsit több komolyságot, Babám.

Ez nem bunkóság, ez Humor. 4 hónap után úgy érezte, hogy kezdenek visszahúzódni a határok, és megmutatta ezt az oldalát. Kezd megnyílni neked, előtted, egyre jobban, amit nem csak komoly beszélgetéssel vagy sexszel lehet kimutatni. És ennek örülj.

Bocsánatot kért. Már a beszólása után is, megkérdezte, hogy nagyon megbántott-e vele? Ez kedves, és figyelmes volt tőle. Ami szintén jó.

Nem kell, sőt! Nem Szabad (!) minden percben babusgatni egymást, egymást ölelgetni, becézgetni, és ami a legfontosabb: legyen ritkábban a mondatokban, hogy "szeretlek". Mert ha sokat mondogatjátok, elveszti az értelmét.

Gyerekes, butaság ilyenen megsértődni. Sőt, az még rosszabb is, hogy cirkuszolsz. Mások nagyobb problémákon cirkuszolnak, mégis megoldják. - Igen, tudom, ez te vagy, de ez egy példa, amihez tudunk viszonyítani. - No, akkor kicsit bunkóbb leszek: Ezért nem szeretnéd elhagyni a párod? mert ilyet szólt? Mert vicces akart lenni? :) Szakítás megfordult a fejedben? Nőlj fel kicsim, nőlj fel. Az életben ennél nagyobb problémáid is lesznek, hidd el nekem. Ha már egy parányi kis beszólás miatt felkapod a vízet, és 15 perces néma kiborulásba kezdesz, nem fogod megállni a helyed a nagy betűs életben..

2011. febr. 12. 23:15
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem viccesen mondta...kioktatóan, sértően...nem pukkadok ám én meg akármiért.
2011. febr. 12. 23:26
 13/16 anonim ***** válasza:
69%

Jézus, akkor a legjobb barátom engem nap mint nap megsért. Tette ezt akkor is, amikor együtt voltunk, teszi ezt most is. Annyi különbséggel, hogy ő ezt poénnak, vagy tanácsnak szánja, és én nem vagyok olyan lökött, hogy megsértődjek rajta. Ilyen baromságon felesleges megsértődni.

Akkor mit tennél, ha egy barátod a szemedbe közölné, hogy az összes védencedet, akik jelenleg patkányok, minek ápolod, dögöljön meg az összes, úgyis arra a sorsra jutnak.

Na? Mert én ezt a helyzetet kezeltem le így, nem pedig azt, hogy a legjobb haverom poénból leszólja a hibámat.

2011. febr. 12. 23:29
 14/16 A kérdező kommentje:
Ilyen helyzetbe, kedves utolsó, nem kerülnék, mert érzéketlen faragatlan tuskókkal szóba se állnék. A jóérzésű emberek társaságát keresem. Az már a te dolgod, hogy ilyet eltűrsz,...
2011. febr. 12. 23:33
 15/16 Argloss ***** válasza:
100%

Én úgy érzem, hogy egy kicsit túlságosan is sértődékeny vagy. Nem hiszem, hogy ezt a dolgot komolyan gondolta volna. Vannak akik így is viccelődnek, ahogy mások is mondták már. Próbáld meg kevésbé komolyan venni az ilyesmit, mert így senkivel sem fog sokáig tartani a kapcsolatod...

Az alvás meg olyan dolog amire szüksége van az embernek. Főleg vizsgaidőszakban meg amikor hétfő van... :)

2011. febr. 12. 23:56
 16/16 anonim ***** válasza:
basszus te komolyan ilyenen besértődsz?meg ráadásul h h mer ezek után aludni?nem vagy semmi.:)))xd
2011. febr. 13. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!