Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen még nem is csókolóztam és annyira bennem van a nevelés, hogy nem is tudok magamhoz közel engedni senkit. Hogyan győzzem le?
19/L vagyok. A szüleim nem engedték, hogy legyen barátom, egészen a középiskolai ballagásomig. Szórakozni sem nagyon engedtek, így még soha nem is csókolóztam. Szeptembertől viszont az egyetem miatt el kellett költöznöm otthonról, így már nem foghatnak vissza. Úgy gondoltam, hogy megváltozok, nyíltabb leszek és megtanulok szórakozni, de annyira bennem maradt a nevelés, hogy nem tudom magam elengedni, sőt rá sem tudom venni magam, hogy elmenjek szórakozni. Tegnap viszont a szobatársam fél év könyörgés után rá tudott beszélni, hogy menjek el vele bulizni. Nem nagyon tudtam magam elengedni, de próbálkoztam. Aztán egyszercsak rám mozdult egy srác, kb 5 percet táncoltunk és rögtön meg akart csókolni. Benne lettem volna, de mikor fél centire volt tőlem, rájöttem, hogy nem tudok csókolózni és eltoltam magamtól. 5 perc múlva jött egy másik srác, vele is ugyanez volt, aztán a harmadik ilyen eset után hazamentem.
Szerintetek hogyan tudnám ezt legyőzni?
Szia!
Hasonlóan zárkozott vagyok én is mint Te. Nem jártam bulizni a gimnáziumi évek alatt mert mással voltam elfoglalva, beértem a kávézókkal, cukrázdákkal, koncertekkel..stb.
Egyetemen mentem el először bulizni és hasonló szitációkba keveredtem mint Te. Én csak azt nem értem, ha eddig vártál a csókkal akkor miért egy diszkóban szeretnéd, hogy megtörténjen az első? Ne haragudj, de csókolózni nem azért "kell", hogy túl legyél rajta és már 19 éves vagy hanem mert kívánod és szeretnéd. Ha majd találkozol egy olyan fiúval aki tetszik akkor hidd el nevelés ide vagy oda nem fogsz hátra lépni. Ebben biztos vagyok. Legalább annyira mint abban, hogy azzal a fiúval nem egy buliban fogsz találkozni:)
Ha pedig a rövidebbik utat szeretnéd választani: részegedj le..
L/19
...ez durva...milyen buliban voltál, részegek voltak azok a tagok? m én megfordultam jónéhány helyen, és ilyen velem még nem fordult elő, h csak úgy 5 perc után lesmároljon v.ki...ált. táncoltak velem, meghívtak egy italra, beszélgettünk, de ennyire nem nyomultak...ilyenek az egyetemi bulik? :S...pedig én tökre vártam már őket, jövőre leszek egyetemista, de ha ott ennyire rámásznak az emberre, akk az nagyon sz*r...sztem küldd el a ****-ba legközelebb az ilyen pasikat! nem benned van a hiba, nehogy már azért tartsanak égőnek, mert nem vagy 1 kis k! ...ez nagyon gáz...és nem a te részedről, azéról, aki beszól azért, mert nem buliztál régen, és ezt nem hagyod.
Menj igényesebb szórakozóhelyre, és aki nagyon be van állva, azzal szóba se állj...
Ne járj ilyen helyekre szerintem se! A nevelésednek pedig örülj! Engem ennyire nem tartottak rövid pórázon, bár a mostani helyzetekhez képest engem is. 16 éves voltam, amikor először elmehettem "bulizni". Addig mondjuk meg sem fordult a fejemben. Akkor is csak azért, mert lett egy barátom, akit anyáék nagyon szerettek, és vele mentem, DE anyáék 10-re értem jöttek. Akkor még cikinek tartottam ezt, de ma már így visszagondolva ez az egyetlen dolog, amiért hálás vagyok a szüleimnek - nagyon rossz velük a kapcsolatom amúgy. Ezért a "szigor" miatt nem lett belőlem olyan szörnyeteg luvnya, mint a mai 13-18 évesek. És nem érzem, hogy bármiből kimaradtam. Sosem jártam rendszeresen bulizni, egyetemre bekerülésem után is előnyben részesítettem a kocsmákat, borozókat, kávézókat, ahol lehet kulturáltan viselkedni, szórakozni, beszélgetni a barátommal. Nem pedig arra kell figyelni, hogy melyik drogos, részeg tinilány készül rátaposni a lábamra a tűsarkújával, vagy éppen melyik kamasz készül rámdőlni/rámhányni részegségében. És az első csók sem buliban történt, hanem egy táborban, 14 évesen (18 éves volt akkor a srác) - ahova mellesleg a szüleimmel mentem.
21/L
Bocsi, a végéről lemaradt a lényeg:
Magyarán szerintem ne egyből ilyen bulikkal kezd a "kinyílást", még akkor sem, ha mindenki oda jár rajtad kívül. Hidd el, nem menők ettől! Az egyetem ilyen téren nagyon kemény, főleg ha kolis leszel, vagy kolisokkal leszel sokat. Borzalmasak :) Jó értelemben, tudnak élni rendesen! De egy ilyen lánynak, mint te, nem ennek kellene az első lépésnek lennie az új élet felé. És nem feltétlenül kell az első csóknak buliban, részegen (akár te, akár a srác) megtörténnie, ezt se felejtsd el!
21/L
Szerintem a 19 éves válaszolólónak tök igaza van. Ha már eddig vártál, minek kapkodnád el? Ne akarj csak azért csókolózni, mert mindenki azt teszi. Én 17 éves koromig vártam az első csókra, és az olyannal történt, akit nagyon szerettem. Le se tudom írni, milyen jó volt. Szerinted ezt hány lány tudja ma elmondani magáról?
Nincs abban semmi abnormális, hogy menekülsz a vadidegen smárolni vágyó részeg discosok elől. Én már jó néhány csókon túl vagyok ( 2 fiútól összesen), de én ugyanígy reagálok, ha buliban rámnyomulnak. Szerintem ez a normális viselkedés,nem az, hogy részegen smárolsz össze-vissza mindenkivel.
Hidd el, semmiről nem vagy lemaradva, majd jön valaki, akinek nem fogod visszautasítani a csókját, persze ehhez kell egy kis ismeretség, 5 percnél "valamivel" hosszabb :)
21/L
Szia! Szerintem két út van előtted.
1. Buliban, becsiccsentve, rövid "ismeretség" után smárolsz egy(-kettő-három) pasival, így előbb-utóbb belejössz a dologba. Számíts arra, hogy nem lesz egy nagy durranás, kábé olyan lesz, mint egy tornagyakorlat. Aztán, ha eljön az úgymond Igazi, jó lesz, hogy "nem égsz be" előtte azzal, hogy még nem csókolóztál.
2. Kivárod azt a rendes fiút, aki előtt nem lesz ciki bevallani, hogy mi a helyzet.
Hadd meséljem el a saját sztorimat. Én azzal a fiúval csókolóztam először, akivel jártam. Nem volt egy nagy szám (meg nem is voltam szerelmes abba a fiúba), de rendes volt, együtt is voltunk sokáig. Végül is nem bántam meg. Aztán mikor elkerültem egyetemre Pestre, láttam, hogy a környezetemben minden lány azt csinálja, amit te is leírtál a kérdésedben (buliban smárolás). Gondoltam: ha mindenki ezt csinálja, biztos jó. Ki is próbáltam. Hát nem volt jó. Ugyan rossz sem... csak egyszerűen olyan semmilyen. Kapcsolat sem lett belőle soha (még jó hogy!).
Aztán rájöttem, hogy ez tulajdonképpen mennyire gáz. A csókot, a szeretet kifejezését egyszerű smárolássá silányítani. Semmi értelme.
Szerintem te se tedd, nem maradsz le semmiről, de hát te tudod. Én tapasztalatból beszélek. :)
26/N
"rájöttem, hogy nem tudok csókolózni" --> ilyen nincs. csókolózni mindenki tud. Te is.
burokban nevelés, törj hát ki! DE szépen kérlek, ésszel tedd! iszonyú gyakran megesik, hogy akit burokban neveltek, és abból a burokból kitört, szinte rögötn elkurvul! Te ne légy köztük!
micsinálj, hogy csináld? ahogy jólesik! közeledik a pasi szája... mélyen a szemedbe néz, aztán le a szádra, megint a szemedbe... és szépen lassan közeledik... hidd el, ha olyan sráccal leszel, aki megérdemli, attól Te sem fogod elrántani a szádat!
a legfontosabb: érezzed jól magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!