Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! 15 évesen mi az a max korhátár amennyi idős lehet a fiú akivel járnátok?
lehet pl 20-21 ha már ezer éve ismered?
újonnan megismert max hány évvel lehet idősebb ami még belefér?
nem, csak szereti a szexet, ezzel nincs semmi baj :) én is szeretem ;D és biztos te is csak sajna egy begyepesedett öregasszony/ember vagy :)
hajrá sleeping beauty!! :P
15/L
18:27
Te 15 éves kis pina! A veled egykorú fiúk csak annyira hülye gyerekek, mint te!
Amúgy az a 23 éves gyerek szépen manipulálta az éretlen fejed. De hát a 15 éves pinákat könnyű manipulálni.
18:52
Te csak egy kis szerencsétlen apakomplexusos csitri vagy.
21:41
Aki normális, az nem.
Miért kell teleszennyezni mindent? ...
Kérdező! Ha 20 éves, és elég régóta ismerem, megbízok benne, akkor miért ne? Bár az az öt év elég sok konfliktushelyzetet szülhet. :/ Főleg, ha a pasi többet akar, mint a lány. De ha tudom, hogy a srác nem ilyen, akkor semmi akadálya.
Egy 15 éves számára első pasinak szerintem sokkal jobb, ha vele azonos korú, de ismerkedésnél max 17 az, ami nálam belefér.
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!