Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abbamaradt dolgok felfrissítése?
Két éve megismertem egy lányt. Lényeg, hogy bejöttünk egymásnak, de nem volt köztünk semmi, csak apróságok, mert rettenetesen félénk vagyok. De persze a vibrálás nagyon megvolt. Aztán mivel drogoztam akkoriban, eléggé összekuszálta a fejem mikor vele voltam mert nagyon bejött, és én is neki csak azt nem vettem észre. Már így utólag nyilvánvalóvá vált (pl. ezen az oldalon is találtam egy kérdést amit velem kapcsolatban tett fel - http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__28377.. ), szóval az önostorozás helyett arra gondoltam hogy ha már ez volt akkor ez egy befejezetlen dolog és össze kéne jönnünk. Viszont csalódott bennem akkor, hogy nem mentem rá, és érdekelne a véleményetek, hogy szerintetek örülni fog, hogy végre összejövünk, vagy közömbös lesz, vagy esetleg már leírhatott-e, mint pasit?
Akkoriban 18 volt én 21, most 20 éves én meg 23. Nincs pasija, tudtommal azóta se volt neki senki. Jó ötlet lehet pl. valentin napon üdvözölni? Vagy beszéljek meg vele egy kvzást vagy valamit? Mit gondoltok? Előre is köszi!
Adri244 válasza:
Szerintem jó ötlet hogy lépsz, igen üdvözöld valentinnapkor söt hiv el valahová hogy beszégessetek kicsit. Menjetek el valamerre sétálni igyatok meg valamit hidd el rossz nem sülhet ki belöle.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!