Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Diplomás nő -érettségizett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás nő -érettségizett pasi párkapcsolata?

Figyelt kérdés

Mennyire számít az azonos "iskolázottság",összeillőség tekintetében?

Ha van tapasztalat,írjátok meg,köszi!

2011. febr. 12. 12:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
17%

hoppá....mégis csak van ott egy Á, tehát az eddigi kedves diplomás hozzászólók vagy lusták a teljes billentyűzetet igénybe venni, vagy talán valóban ennyire nem lennének tisztában a hosszú, és rövid magánhangzók közötti különbséggel?!

Ilyen nyelvi minőségben adtátok be a szakdolgozataitokat is?

Érdekes.....

2011. febr. 12. 13:47
 12/16 anonim ***** válasza:

nem az iskolázottság számít hanem, hogy azonos szinten legyetek. teljesen mindegy, hogy kinek milyen papírja van, az csak papír. tapasztalatom pusztán annyi van, hogy én a "tanult" lányokkal jövök ki jól, közös érdeklődés, gondolkodás miatt. nem azért mert van papírjuk, hanem mert velük van meg a közös nevező. a buta, link lányokkal is elvagyok, de hosszútávon taszítanak. általánosítani nem szabad, kivételek mindig vannak.

23f

2011. febr. 12. 14:57
 13/16 anonim ***** válasza:

Kedves billentyűzeten lovagoló lovagok, ékezetek nem csak a magyar billentyűzeten vannak, viszont a spanyol, francia, német stb. billentyűzettel csak az ékezetek egy részét lehet kivitelezni, és néha azokat is csak nagyon körülményesen, tehát ha valaki tud normálisan "vakon" gépelni, akkor nagyon nagy időveszteség velük vacakolni. Én sem szoktam, ha nem nagyon fontos és nincs magyar billentyűzetem (külföldi netkávézóban például... voi-lá).

Ja, és mint a fenti szövegből ránézésre is kiderül, nem én vagyok az ékezet nélkül kommentelő.

2011. febr. 12. 15:40
 14/16 anonim ***** válasza:

Fél évig voltam közgázon. Jobb, ha nem is tudjátok, hogy oda milyen emberek járnak. Nagyon gyerekes a viselkedésük.

Volt olyan, hogy ott egy lánnyal akartam összejönni. Szép volt, de nagyon egyszerű. Buta volt, mint a föld.

2011. febr. 12. 17:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Nézd meg hogy hány roppant intelligens férfinek van ostoba 3 agysejtes szőke felesége. Ha azt lehet akkor ezt is.
2011. febr. 12. 18:49
 16/16 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:)
2011. febr. 14. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!