Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Hol, és hogyan csattan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hol, és hogyan csattant el az első igazi csók?

Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 20:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

20 éves voltam. Sokat vártam, de megérte, azóta is (2 éve) együtt vagyunk. :)

A fiú a baráti körömhöz tartozott, én nagyon szerettem volna járni vele, de én úgy láttam ő csak barátként tekint rám, többször is kettesben voltunk valahol, de semmi utalást, semmi olyan mozdulatot nem tett... Így kb egy év ismeretség után már lemondtam róla, hogy ebből valaha lesz valami.

Ezért először nem is volt gyanús, mikor egy rendezvényen, ahova a barátainkkal mentünk, többször elhívott a többiektől, hogy kettesben legyünk, sokat beszélgettünk... míg végül estefelé, mikor a legtöbben már hazamentek, az egyik szendvicsárus sátor mögött beszélgettünk, nevettünk, majd elkezdett komolyabb hangnemben beszélni, megdicsérte a hajamat, ruhámat, ettől kicsit zavarba jöttem... mondta hogy menjek közelebb, olyan mosollyal nézett rám, amit korábban nem láttam tőle. Akkor hirtelen, egyszer csak bevillant, hogy "úristen, mindjárt meg fog csókolni!" mintha olvasott volna a gondolataimban, ennyit kérdezett: "szeretnéd"? Bólintottam, ő pedig megcsókolt. :)

Hihetetlenül boldog voltam. Nem a csók volt olyan hűdejó érzés (mert nem is tudtam arra koncentrálni, béna voltam, furcsa érzésnek tartottam), hanem maga a gondolat, hogy VÉGRE eljutottunk idáig, mikor én már le is mondtam róla... :) Kézenfogva sétáltunk hazafelé, a házunk előtt nagyon hosszú búcsúcsók, aztán hajnali 4-ig nem tudtam elaludni, olyan izgatott voltam. :)

2011. febr. 11. 21:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Az első csók egy buliban volt 16 évesen, de talán az igazi, ami igazán szép emlék az 17 évesen a tengerparton este a sötétben. :)
2011. febr. 12. 00:01
 13/18 anonim ***** válasza:

20:56-57 vagyok

20:54,Hajdú-Bihar megyében...elég messze van...

Megköszönném,ha tudnál ajánlani valamit:))

2011. febr. 12. 13:14
 14/18 RaksashaGirl ***** válasza:
Tudsz privit írni? Ott írd le a várost/falut is lécci... Még a végén kiderül, hogy a megye másik felében lévő kis helyet mondom.. :D
2011. febr. 12. 17:30
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem tudok privit írni,mert le van tiltva.:(

Debrecenben lakok egyébként.

2011. febr. 12. 18:49
 16/18 RaksashaGirl ***** válasza:
Mindjárt intézkedek.. ;) Amúgy valahogy sejtettem.. :D
2011. febr. 12. 19:59
 17/18 RaksashaGirl ***** válasza:
Amúgy a környéketeken nincs valami kis ligetecske vagy ilyesmi? :) Mellettünk sem egy hatalmas erdő van.. De nem kell erdőnek lennie.. Tegyetek egy kis kirándulást a városon kívülre, ott lepihentek egy fa tövében.. Számtalan a lehetőség, csak fantázia kell.. ;)
2011. febr. 12. 20:09
 18/18 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen!

Van 1 szép park a környéken,csak az nem túl jó,mert nagy a forgalom,sok autó,zaj,stb...:S:(

Eldugottabb helyről nem nagyon tudok.

Azért köszönöm:)

2011. febr. 12. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!