Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valentin napra bögre love felirattal, gáz?
hát én elég cikinek tartom,és nem hiszem hogy használnám..
17/f
Figyu, kinek mi a gáz, én úgy vagyok vele.
Tavaly a párom kapott egy ögrét "szeretlek és rajta egy kutyussal" neki tetszett, és ő nem tartja cikinek.
De Te ismered a párodat és Neked kellene tudni, hogy Ő szerinte mi a gáz és mi nem.
Nem gaz, mert gondoltal ra...
...de minden kreativitastol es egyenisegtöl mentes. En pont ezert nem szeretem a Valentin-napot, mert mindenki azon töpreng, hogy lapos, szenvedelytelen kapcsolataban, hogyan tudja egy nap erejeig kimutatni, hogy meg vannak romantikus erzelmei... EGY BÖGREVEL?
En pl. azt csinalom, hogy kiveszünk par idiota vigjatekot, popcornt, leülünk a TV ele es utana sziguruan nem szexelünk es alszunk. ;) Igy legalabb nekünk is különbözik ez a nap a többitöl!
lehet, hogy én ilyen kis nyálas vagyok (persze nem) de én mindennek örülnék amit a szerelmemtől kapok, mert mégis csak egy emlék. amit majd jól ki fogok dobni, összezúzni ha megcsal vagy ha szakítunk.
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!