Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg az exem, hogy vége?
Figyelt kérdés
Kb. 10 napja szakítottunk, azóta minden nap ír msn-en, visszahívós sms-eket küldözget, a közös ismerőseinknek mondja, hogy mindent megtenne, hogy kibéküljek vele. Folyamatosan panaszkodik, hogy mennyire rossz neki, nem tud enni, aludni, sír egész nap. Nekem is rossz, de nem mutatom ki a világ felé. Ehhez senkinek semmi köze. Hogy értessem meg vele, hogy vége, és ne keressen többé?
Azért nem érti meg, mert még most is szeret. Hasonló helyzetben vagyok, csak én egy év után :(
2009. febr. 10. 23:50
2/11 A kérdező kommentje:
ha szeret, fogadja el, hogy nem volt jó a kapcsolatunk, volt rá 1 teljes éve, hogy változtasson. Nem tett semmit. Akkor miért nem enged el hogy majd valaki mással boldog legyek?
2009. febr. 10. 23:52
3/11 anonim válasza:
Mert egy kicsit önzőek vagyunk mindannyian - már ha ez önzésnek mondható - de az is lehet, hogy a szakítás után jött rá, mennyire kötődött hozzád.
Ha elfogadsz egy tanácsot: vagy béküljetek ki, vagy radikálisan szakítsatok meg minden kapcsolatot!!! Értesd meg vele, hogy neki is így a jobb. A felszaggatott sebek borzalmasan tudnak fájni!
2009. febr. 11. 00:05
4/11 anonim válasza:
Sokszor az emberek későn jönnek rá, hogy a másik milyen fontos volt nekik, erre rengeteg példa van... Szerintem nála most pont ez van, most döbbent rá, hogy nem mindent úgy kellett volna tennie... Ilyenkor tényleg csak a radikális változtatások segíthetnek. Vagy megszakítasz vele mindenféle kommunikációs szálat, vagy ha szereted, békülj vele ki újra... Nincs az a probléma, amit egy szerelem ne tudna átvészelni, ettől lesz igazán kapcsolat, az a kapcsolat...
-Reaper- [22/F]
2009. febr. 11. 01:16
5/11 anonim válasza:
Sokszor csak akkor jövünk rá mennyire fontos nekünk valami, ha elveszítjük. Ha egy év alatt nem változtatott semmit, légy határozott, hívd fel és mondd el neki, hogy nőjön fel és férfi módjára tegye túl magát rajta.
2009. febr. 11. 08:34
6/11 anonim válasza:
Ha mindent megtenne, akkor miért nem tölti fel a kártyáját és hív fel? :) Ha vacilálsz, hogy kibékülj-e vele, akkor várd meg, hogy mennyit érsz neki, mit tesz meg érte, hogy megint összejöjjetek, ha pedig te nem is akarod igazán vele folytatni (csak sajnálatból békülnél ki vele), akkor a minden szál megszakítása a helyes lépés.
2009. febr. 11. 15:57
7/11 anonim válasza:
Te fiú vagy , vagy lány?Mert ez nem derült ki az eddigiekből.
2009. febr. 11. 16:54
8/11 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, 18 éves.
2009. febr. 12. 15:10
9/11 A kérdező kommentje:
Nem akarok kibékülni vele, csak azt akarom, hogy békén hagyjon. Fogja fel, hogy vége.
2009. febr. 12. 15:13
10/11 anonim válasza:
Szerintem a pasid Palira vesz téged.Egyébként meg nem egy férfias jellemvonás, hogy valaki 10 hónapon át ne egyen, meg sírjon egyfolytában egy lány után.Olyan megérzésem van, mintha csak visszaakarna szerezni téged, hogy aztán ő dobhasson.Sok pasi rendelkezik ilyen gagyi felfogással.De ez csak az én ismeretlen megérzésem látatlanba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!