Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazag Férfi - Szerelem nincs - Szeretet van - Belemennél?
Adott egy 22 éves lány és egy 37 éves férfi. A férfi lazán havi 400 nettó felett van, nem iszik, nem dohányzik, nem csajozik (plusz házasság előtt nincs szex híve, tehát nem "azért" kell neki a "fiatal csaj") + sosem lépne félre.
A férfi nem "őrülten szerelmes" a lányba, és a lány sem "fülig szerelmes". Van persze "kémia", meg tetszenek egymásnak, de inkább egy klassz barátság ez, ami szépen elüzemelhetne házasság szintre emelve is.
Van kölcsönös tisztelet, megértés, őszinteség. A leánynak (munkanélküli + sima érettségije van) soha többet nem kéne dolgoznia és jól élne élete végéig.
Hátrány (ha ez az egyáltalán): Nincs a nagy nagy nagy "tűz".
Te mint nő belemennél ebbe? / És te mint férfi?
Miért? Miért nem?
Ilyen helyzet azért nincs, nonszensz. Ez semmiképp nem elfogadható. Tartozni valakinek még pár ezerrel is q.. a sz@r érzés lehet, bár nem tudom. Én inkább éhenhalnék mint kölcsönkérjek, nem érezném embernek magam.
Azt meg nem tudom melyik fájna jobban, hogy én nem vagyok képes szeretni(szerelemmel) egy jó embert vagy ő nem engem.
Bár az azért gyanús lenne, hogy ilyen momdjuk ki abszurd körülmények között segít valaki hiszen sokszor még kemény pénzekért is max. silány segítséget kap az ember, lehet szereti a lányt csak nem vallja be, ne legyen "teher".
Ez kb. olyan mintha. pl. valami súlyos betegséget diagnosztizálnak valakinél és mélyen hallgat róla tudván hogy összeroppana az aki valóban szeret. Addig nyílván nem mutatná ki a bajt amíg az titklható. De miután romlik az állapot ellökné magától,mert így kisebb lenne a sérülése.
Ez a szeretet legmagasabb, legtisztább foka,ha van ilyen persze amolyan filmeknen látott túlzás, ember feletti erő és szívósság kellene hozzá ami nem elbárható. Plusz még nagyon jó színészi képesség. Mert ha szeret vki észreveszi hogy valami nem stimmel, "más" az ember mint volt. >
Valami lightosabb verziót kell kitalálni ami nem olyan elviselhetetlen de azért annyira apró se lehet, hogy el higgyék hogy gyógyuló seb, nem halálos. Könyvet kellene írnom.
Azért az élet ennyire nem drámai max. komédia szinten.
Elég a betegség úgy 75 felett, az is el elég tragikus. De a kor miatt azért valljuk be, ha nehezen,is de elfogadható.
Na, 1-zől 5-ig erre csak jobbat kapnék 3-asnál,olyan 4-est.🤔
A csaj kap egy külön bankszámlát a nevére házasság UTÁN és havi 100.000 forintot amivel azt csinál amit akar. Indok: Hogy ne a pénzéért szeresse.
Ismétlem: Házasság előtt nincs szex.
18! Látom te is bírod a(z) (abszurd) filozofálgatást!!!
Boncolgassuk lélektanilag a témát,férfi és női oldalról.
FÉRFI esetében kizártnak tartom,hogy pusztán sajnálatból vagy társaság hiányából tesz valaki egy ilyen ajánlatot.Ha a nő nem sík hülye akkor ezt összerakja azért,tételezzük fel most ezt a verziót.A férfi ezek szerint szerelemmel szereti,ha jó az eszmefuttatás,de a nő (jelenleg)nem.Pusztán a nő jelenlétéért,társaságáért fizet,hiszen jóval kevesebb pénzért több nőt is kapna kb.bármire,vagy pszichológust ha beszélni van kedve,vagy barátnő(ket) is akár.Valljuk be ehhez a tiszta szeretethez vagy szerelemhez csak tiszta lélek társulhat (ha ez így van és nem csapda,akkor magas iq minimum. Hiszen ha a nő nem veszi ki minden hónapban a pénzt attól még a férfinek is lehet hozzáférése a számlához és bármikor zároltathatja és a nő nem fér hozzá).
Gyötrelem lenne a férfinak ha nem érhet hozzá "imádata tárgyához", ez előbb-utóbb szemrehányásokkal végződne hiszen senki sincs, nem is lehet fából. Meg akinek nincs gyereke azért egyet csak akar.Ettől is megfosztani egy embert az embertelenség,a nő kegyetlen vagy minimum kétségbeesett ha ebbe belemegy,én így látom.Tudja,hogy a férfi reménykedik abban hogy lesz "valami,vagy "bármi".Épp ezért ez egy madárkalitka nyitott ajtóval,így bizonyosodik meg arról,hogy a nő saját akaratából marad tehát emberileg szereti úgymond.
Nő esetében ha gyereket akar ez a férfi az legideálisabb választás hiszen jó férj tehát jó apa lenne.A nőnek mindig a gyerek érdekét kell nézni ha erre nem képes nyilván nem szül. Ha ez a helyzet,hogy gyereket se akar akkor vagy érzéketlen vagy lelkileg nem képes rá vagy egészségügyileg.
Ezek komoly okok,ahogy az is ha lemond arról a lehetőségről, hogy szerelmes legyen.Ennek csak egy oka lehet,hogy nem akar sérülni. Tehát túl jó állapotban nincs.Lehet ez a férfi gyógyír, ha van ilyen?
Érdekes téma de egyben szomorú és drámai mindkét oldalról, megérne egy forgatókönyvet.
Ha van ilyen az életben (amit kétlek) akkor úgy fogalmaznám meg,hogy a nagy lelkek találkozása.Érdekes karma túl érdekes,kényes minden szempontból...😥🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!