Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerettetek ki/felejtettétek el a szerelmeteket?
Nincs rá gyógymód, trükk. Az idő segít. Annyit talán hogy foglald le magad. Mindig próbálj csinálni valamit.
Majd idővel elmúlik.
Hát én próbálkoztam, de csak az idő segített, meg az, hogy mint emberben, csalódtam benne később.
Nekem 3 év volt...
tagadtam. bemeséltem magamnak hogy nem is ismertem csak álmodtam. vagy rájöttem milyen ember, meguntam a szórakozását, és kiábrándultam. felnagyítottam a rossz tulajdonságait, és csak azokra figyeltem
de az idő....
Én 4 éven keresztül teljesen bele voltam zúgva egy fiúba... azt hittem, hogy neki is bejövök, de tévedtem. Miután kiderült, hogy ő nem szerelmes belém, azután 3-4 hónappal már nem éreztem iránta semmit, és a mai napig nem érzek semmit.:) A "semmi" itt úgy értendő, hogy nem gondolok folyton rá, és nem vagyok belé szerelmes, de ha találkozunk és a szemembe néz, akkor azért érzem, hogy "ajj...milyen jó lett volna...", de már nem táplálok iránta valódi érzéseket.
Ha az én példámat nézed... 3-4 hónap alatt ki lehet szeretni valakiből, csak le kell zárnod a dolgot, és tisztáznod kell magadban, hogy tényleg nem szeret.
Ha nem látod, nem találkoztok, akkor egyszerűbb lesz elfelejteni.
Keress valaki mást, ő is segíthet feledtetni.
Valakit megszeretni egy pillanat is elég,de elfelejteni egy élet is kevés
Egyébként elfelejteni nem nagyon fogod tudni.Én úgy szerettem ki belőle hogy valaki más megtetszett és azzal jötem össze:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!