Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá magam, hogy kiszálljak belőle?
Ha adhatok 1 tippet akkor ha felmegy hozzád ne egyből bumm az ágyba...
Evvel csak azt mutatod neki, hogy vevő vagy a kapcsolat nélküli szexre.
Ha ott van nálatok menjetek moziba randizgassatok vagy ilyesmi.
Nem kell egyből ágyba bújni.. :D
Rájött,hogy nem te vagy az ideális,de heti egy patront megérsz.
Kb ennyi.Van ez így.
Fordított eset...
Megismertem egy lányt aki nem volt túl a volt kapcsolatán mikor megismertem. Kedveltük egymást de nem lett belőle semmi mert én többet akartam ő meg még semmit. Hagytam.
Pár hónap múlva jelentkezett, a volt kapcsolata el volt felejtve és újraindult minden.
Szóval szerintem hagyj időt neki, s ha fontos vagy számára tudja hol talál. VISZONT az szerintem sem megoldás hogy mindent megkap tőled, mert így soha nem lesz "érdeke" hogy komolyabbra fordítsa a veled való kapcsolatát. Szóval picit talán fogd vissza magad még ha nehéz is. :)
Egy hónap múlva felfogod, hogy neki (most) te csak arra kellesz... De jobban jársz, ha megmondod neki, te nem erre vágytál. Ha kész többre is, akkor jelentkezzen.
Közben éled nélküle az életedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!