Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom volt barátnője bökdösi a barátomat facebookon. Ez jelentheti azt, hogy rá akar indulni?
Ez kész! Az öcsém is bökdös engem a fészbúkon, akkor most az öcsém rámindult!? O.O
Lehet hogy az öcsém meleg és a tetejében meg is akar rontani? O.O
Valaki válaszoljon már valami normálisat, mert kezdek kétségbe esni!
19/F
Sosem értettem hogy képesek az emberek "élni" a f@szbúkon meg hasonló közösségi oldalakon.
Bökdösi... Hihetetlen. Mi lesz a parasztszimulátorban már egymás kecskéjét fejik meg? Belegondolni is szörnyű.
AZ 1 QRVA OLDAL XD ne abból indulj már ki ... idióta ha ennyi eszed van nem is lenne baj ha rá indulna..
19F
hát az más ha a tesód bökdös mint a volt nőd
szal sztem gáz ha a volt nője bökdös valakit, szal az exe, főleg h van barátnője a megbökött félnek, de itt az számít, hogy a pasi ne bökjön vissza, azaz ne flörtölgessen, lehet a flört nem megcsalás, de aki szereti és tiszteli a nőjét, ha már vele van akkor ne lförtölgessen mással, ne bíztasson más nőt, akkor sem ha a nő, ha az ex kezdeményezett. Aki meg nem akar, nem elég neki a komoly kapcsolat, az meg ne jöjjön össze senkivel, csak menjen dugni, és mondja is meg h csak szex kell neki, így korrekt
nem hinném h az ex, vagy bárki aki megböki a pasit feltétlenül jobb nő lenne a jelenlegi nőjénél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!