Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl féltékeny vagyok? Túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl féltékeny vagyok? Túl reagálom?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel fél éve vagyunk együtt... nagyon jól megvagyunk semmi gond nem volt... és hát most pár napja a sulijában elkezdett levelezgetni egy fiúval... és ez tartok kb 2-3 napig... a csávó megjelölte facebookon és amikor nálam aludt a csaj akkor is beszélgettek és megakartam nézni kiaz is kinyomta... és akkor én kiderítettem hogy ezzel a gyerekkel leveleztek... és akkor ő mondta hogy csak hülyeségből levelezett vele... meghogy a barátnőivel megbeszélte hogy szivatják a fiukat... és én még aznap megkérdeztem az egyik barátnőjét és ő is ezt mondta... most lehet hogy összebeszéltek és téll van köztük valami? aznap nagyon összevesztem a barátnőmmel.. de ő még mindig azt mondja viccelt.. de magától nem mondta volna el.. pedig egymásnak mindent elmondunk..

Mi lehet? Túl féltékeny lennék vagy van okom félni?

Amúgy mindennap velem van és jól érzi magát..

2011. febr. 6. 21:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Több sebből vérzik ez az egész sztori. ELőször is, mi a fenének "szivat" srácokat, ha már van barátja. Bejelölte facebookon..hát, ennél nagyobb bajod ne legyen. A kedves barátnőd miért nem veled foglalkozik, ha ott van nálad? Tőled meg óriási indiszkréció, hogy bele akarsz olvasni a beszélgetéseibe. Elég buta vicc ez a barátnőd részéről. Az a véleményem, hogy egyikőtök sem érett erre a kapcsolatra.
2011. febr. 7. 01:08
 12/14 A kérdező kommentje:
Pont fürödtem... és mire jöttem ki hirtelen kinyomta... én nem olvastam bele.. és különben sincsenek titkaink egymás előtt... és egész végig velem foglalkozott... csak ott azt bezárta mert tudja nem szeretem ha fiukkal beszélget. főleg ha nálam van... és főleg ha bezárja az orrom előtt ahogy kijöttem.. érted?
2011. febr. 7. 14:37
 13/14 anonim ***** válasza:

neki otthon nincs nete? és élőbe nem tudja szivatni? szivassák a barátnői azt a srácot, ne ő, neki van pasija, és lehet ez a szivatás dolog csak kitaláció

vagy azért ír neki nálad suttyomba mert neki otthon nincs nete? megvan a csajnak a pasi száma?

2011. febr. 7. 16:19
 14/14 A kérdező kommentje:
Nincs neki otthon net... és élőbe szivatta.. mivel osztálytársa... és csak ott 1 x írt neki amikor bejelölte.. azóta nem.. és nincs meg a száma.. meg semmi sem :)
2011. febr. 7. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!