Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 hónapja vagyunk együtt. Úgy érzem, mintha kizárna az életéből. Mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
nem érzem, hogy már annyit törődne velem, mint az elején. Soha nem hív fel napközben, csak este ír, mintha az már nem lenne természetes. Tudom, hogy szeret és oda van értem, de még mindig van köztünk egy fal, amit sürgősen át kellene törni. Mit tegyek?2011. febr. 6. 18:28
1/2 anonim válasza:
5 honap már nem kis idö a kapcsolat változik nem maradhat olyan izgalmas tüzelö mint az elején volt szerintem nincs semmi gond ez a normális. De ha téged ez zavar akkor ted érdekesebbéa kapcsolatot vigyél bele több eseményt szinesitsd beszéld meg vele hogy neked ez miért nem tetszik ill mi lenne a szerinted jo ideális.
2/2 anonim válasza:
Ez olyan mint a marketing... ha azt érted akkor tudni fogod, hogy a folyamatos igénykeltés és a részletes tájékoztatás csodákra képes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!