Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan béküljünk ki? annyira hiányzik
Figyelt kérdés
nagyon megbántottam egy fiút, és szeretnék vele kibékülni. elég komoly a dolog, már fél éve nem beszélünk, de nagyon hiányzik és nagyon nagyon szeretem:( mit tegyek?2011. febr. 6. 18:12
1/5 anonim válasza:
Velem is ez van azota is küzdök érte hogy visszakapjam, de nem adom fel már egész jól alakul, én is megbánottam pedig én nem akartam ennyire és szereetném visszakapni de az nem elég ujra bizonyitani kell neki és megmutatni hogy megbántad, ha kitartó vagy sikerülhet
2/5 anonim válasza:
beszélj meg vele egy találkozót, és mondd el neki hogy mit érzel:)
sok sikert neked :)
3/5 A kérdező kommentje:
nem ír vissza, nemtudom mit kéne neki mondanom hogy hajlandó legyen beszélni velem:$
2011. febr. 6. 18:16
4/5 anonim válasza:
Irj neki egy smst vagy keresd fel személyesen és mond el neki hogy sajnálod és szeretnéd bebizonyitani hogy érdemes vagy a szerelmére
5/5 anonim válasza:
Még azt próbáld meg, hogy menj el hozzá személyesen. Ha kidob, akkor el kell fogadnod, hogy ő már nem akar veled beszélni. De talán meglepődik annyira, hogy lesz fél perced szóhoz jutni. Akkor elmondhatod, hogy hiányzik, és szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!