Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted kihasznál? Szerinted ez így nem normális?
Mindig akkor találkozunk amikor Neki jó, annyi időt töltünk együtt amennyit Ő tud, hiába van kocsija soha nem jön elém, általában ott találkozunk ahol Neki kényelmes, és azt csináljuk amit Ő akar. Rúgjam ki, mert kihasznál?
21/L
Ő 25 éves, dolgozik és mellette orvosira jár, szóval elfoglalt. Barátaim szerint ez akkor is furcsa és szokatlan, hogy így viszonyul hozzám, mert az a helyes, ha a pasi alkalmazkodik a lányhoz.
Mit csináljak??
ahogy felolvastam a kérdésed kiegészitését...pont az ellentétem...
hagsulyozom, én szeretem a barátnőm már 3 éve, és mindent forditva teszek mint az levan irva pedig én 60 km-re innen dolgozok és mindennap ingázok.
ha már érzed, akkor annak a fele igazság.
amikor kiderül hogy megcsalnak v kihasználnak akkor nem az derül ki amitől féltél hanem amit mindig is tudtál!!!
te már tudod, csak gyözködöd magad hogy neem nem használ ki, ettől függetlenül már tudod!
a kérdésedben benn a válasz.
én is csak akkor tanulétam meg hogy egy nő nem rongy és nem egy beépitett butor akinek az a dolga hogy otthon vár ha én a holdra megyek is, amikor kidobtak.
te vagy az x ő az y.
ha x kergeti y -t hogy várja el x, hogy y kergesse/fusson x után?
naugye. helycsere kell.
helycsere=szakitás! szakits vele!
ha nem világos irj privit
24F
amugy csak mondom, hogy ennek a felét nem nyelné be pl az én csajom, amit veled tesznek. nem számit a véleményed, az van amit ő akar, ő a domináns te meg a szubmissziv...
http://www.youtube.com/watch?v=_EzaRctnCsQ
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!