Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért nem tudnak olyanok lenni mint régen? Miért nem mernek nagyon sokan közülük ma kezdeményezni?

Figyelt kérdés

Sokan, akiket kérdeztem azt mesélték hogy régen a többsége a férfiaknak teljesen más volt, például mertek kezdeményezni. Az pedig nem érdekelte hogyha nemet mondtak neki mert akkor másnál próbálkozott és kész. Nem volt semmi "ciki" meg "égő", meg ha egyszer nemet mondtak neki akkor az nem vette el a kedvét egy évre a próbálkozástól. Most miért nem tudnak ilyenek lenni? 16 éves vagyok, állítólag jól nézek ki és ha lenne olyan fiú aki oda merne jönni hozzám és viszont tetszene akkor nagyon szívesen megismerném.

16/L

2011. febr. 5. 20:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Én azért nem szoktam, mert ha bebukok (aminek a legnagyobb az esélye), akkor az a legkevesebb, hogy abban a pillanatban égőnek érzem, de az már tényleg nem kellemes, mikor elmeséli a barátnőinek, esetleg azok továbbadják és a hátam mögött összesúgnak, hogy "itt az a lúzer aki össze akart jönni xy-al".

Történt egyszer, hogy egy csajnál bepróbálkoztam, elküldött a francba, majd a rákövetkező nyáron megismertem egy alakot, aki rögtön úgy kezdte, hogy "ismerős vagy nekem, nem te vagy az a p*csfej lúzer aki ráhajtott xy-ra?".. Kellemetlen.

Rosszabb, hogyha hangosan kiröhög és elküld a fenébe, ami azért már tényleg égő.

2011. febr. 5. 20:22
 12/24 anonim ***** válasza:
amúgy honnan tudod,hogy ki milyen hamar próbákozik?
2011. febr. 5. 20:24
 13/24 anonim ***** válasza:

20:22-es!

most hogy mondod,eszembe juttatad,hogy 15 évesen próbálkoztam először egy lánynál és nem nagyon jött össze,és pont utaztam valamerre a villamoson,amikor odajött hozzám két forma,hogy : - mostantól én járok a Szandrával ,érted?!

érdekes szitu volt lassan még így 6 év távlatából is

2011. febr. 5. 20:28
 14/24 anonim ***** válasza:

ne sírjatok mert ha be vagytok kérdezve,mindegyikőtök csak áll és néz némán.tisztelet a kivételnek.

24/ff

2011. febr. 5. 20:28
 15/24 anonim ***** válasza:
Azért elég bunkó, aki nem válaszol.
2011. febr. 5. 20:30
 16/24 anonim ***** válasza:

Mert a nők csak a keményebb önző kötözködős, okos és határozott férfiakat szeretik KIZÁRÓLAG.

30/F

2011. febr. 5. 20:38
 17/24 anonim ***** válasza:

20.18

Te beszélsz a 23éveddel te nímand?

Nem azt kell leírni h az emo nem talál magának nőt.

Hanem azt h miért nem merünk oda menni.

Végezetül annyit h lehet hamarabb kapna 1 emo v bármiféle más műfajú ember csajt mint Te a sportosságoddal.

2011. febr. 5. 20:39
 18/24 anonim ***** válasza:
20:39 Találj már meg ha akarsz valamit, ne a tőlem lopott, meg sablon dolgokkal emberkedj! Tudod az ilyeneknek akkortájt széttépték az arcát, ha benyögött egy ilyet. Tudod mit? Köpök az emósra és röhögöm a bu*ijait! A való életben (is) te csiga.
2011. febr. 5. 20:43
 19/24 anonim ***** válasza:

20:38 30/F vagyok

Én úgy gondolom, hogy minden nő visszautasító.

Pedig nem vagyok egy rovarkarú számítógépegér, de egy Mike Tyson sem. 183 centi vagyok és 85 kiló és nehéz súlyokat könnyedén mozgatok. Igaz ennek semmi köze a kérdéshez, de a lényeg a lényeg, a NŐK a 100% tökéletes pasikat szeretik csak azért nem mernek sokan kezdeményezni.

2011. febr. 5. 20:46
 20/24 anonim ***** válasza:
Én azért, mert olyan csúnya vok, h úgyse tetszem senkinek. Kezdeményeztem már eleget, és hiába.
2011. febr. 5. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!