Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lány mostanában sosem ír rám msn en akkor nem érdeklem?
sztem csak amolyan light-os havernak tart téged, ha nincs senki érdekes msn-en, eldumázgat veled.
nekem is van pár ilyen haverom, némelyikről tudom, h 1 kis szavamra, közeledésemre ugrana velem járni...se én meg nem akarok velük, így nem is írok nekik.
Nem vok bunkós, h letiltsam őket, + élőben keresztülnézzek rajtuk, de am. eszembe sem jutnának, ha nem írnának.
vlsz ennek a csajnak te nem vagy fontos. ha az lennél, írna, hidd el nekem....nincs az a csaj, aki örökké kéretné magát...egy ideig talán, de nem hosszú hetekig.
Esetleg kérj tőle randit.
A legrosszabb, ami történhet, hogy nemet mond.
A legjobb, hogy már régen csak erre vár.
Ne legyél ilyen tutyimutyi.
Én tapasztalatból tudom, hogy egy lány szereti, ha őt keresik. én az összes sráccal ezt csinálom. Megvárom míg ők írnak.. az nem gáz, ha egy srác nyomul a csajra, de fordítva már igen...
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!