Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a Valentin napról és az ötletemről?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel néha szoktuk egymást nézni, meg voltak már furcsa dolgok, amiből azt szűrtem le, hogy talán bejövök neki, és nekem is tetszik. Arra gondoltam, hogy ideje lenne lépni. Most lesz Valentin nap. Osztálytársam, gondoltam adok neki valami apróságot. De ti ehhez mit szólnátok? Egyáltalán mi a véleményetek erről az ünnepről? Én nem nagyon kedvelem, de gondoltam kihasználom, mi van, ha ő utálja?:S Vagy esetleg lányok, mit szólnátok ahhoz, ha elhívna titeket vki moziba, akiről mondjuk sejtitek, hogy bejöttök neki? Előre is köszönöm! 17/f2011. febr. 3. 22:26
11/15 anonim válasza:
én nagyon örülnék neki,szóval hívd el:)
12/15 anonim válasza:
valentinnap nélkül is elhívhatod moziba..:DDD szerintem gáz ez a valentinnapos giccs. :D nagyon nevetséges(nem nem vagyok érzéketlen, van barátom is, csak rohadtul unom ezt )
13/15 anonim válasza:
én csaj vagyok, mégsem szeretem a valentin napot, nem ugy hogy utálom csak ugy gondolok rá hogy jólvan itt ez az ünnep és ész, de én is ürölnék ha pl. elhívnának moziba és virágot adnának nekem, de szerintem verset ne adj neki az olyan régi szokás inkább a flnőttek szoktak verset irogatni pl. a feleségüknek vagy élettársukna..
14/15 anonim válasza:
én biztosan nem örülnék az 1. válaszoló ötletének... gondolj bele, mi van ha esetleg mégse jössz be a lánynak? Meg elég kínos lehet neki, ha olyan osztálytársaitok vannak, hogy valaki így beállít óra közepén... meg aztán lehet, hogy a tanár se nagyon díjazná.
15/15 anonim válasza:
adj neki rozsat!ne egybol moziba vidd!irj neki a rozsa melle egy kedves verset is es akkor tuti lehetsz nala!
udv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!