Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIUK! Nektek tetszik a babaarc? A kislányos babaarc. Ha nemnézki annyinak mint amit a kora mutat?
pl ha nem tudjátok mire célzok írjátok be a googleba h Selena gomez
titeket zavar, vagy valami? nem hátrány mondjuk egy olyan komoly nővel/lánnyal szemben?
Kort kérek szépen!!
válaszaitok előre is köszönöm
mindenki felpontozásra kerül ha kielégítő válaszokat kapok :)
nekem baba arcom van, csak mikor fogyok, akkor kicsit szögletesebb, markánsabb, fiúsabb, idősebbnek tűnő mint eddig
amúgy baba pofim van, pisze nózi, kék szemek, szőkés barna (aranybarnás) haj
jól áll a rövid és hosszabb haj is, hófehér bőr, najó nem olyan rikító nyáron de olyan tiszta néha mint a porcelán,
ritkán vannak arcrózsáim, és 25 leszek most 20 án de max 19 nek néz mindenki, fél éve egy néni 14-16 ra tippelt :)
volt aki megkérdezte h még általánosba járok van már
középsuliba, mikor már rég elmúltam 18 és dolgoztam :)
fura hogy sok 15-17 éves aki korához képest idpsebbnek néz ki, szal majdnem egy tizessek fiatalabb nálam, a hugom lehetne és nővéremnek nézik vagy max velem egyidős korúnak (nem amennyinek kinézek hanem amennyi vagyok azaz 25 nek)
és nem a smink miatt, hanem mer alkatra is éretebbek, nőiesebbek, meg viselkedésre is mások, arcra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!