Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi értelme van egy kapcsolatna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme van egy kapcsolatnak, ha úgy gondoljuk, hogy úgyis vége lesz?

Figyelt kérdés
Gyakori manapság az a magyarázkodás, hogy a génekben van egymás megcsalása, hogy ennek így kell lennie evolúciós szempontok miatt. Ezek az emberek arra gondolnak párjuk cirógatása közben, hogy egyszer biztos vége lesz, mert ígyis-úgyis elcsábulnak?
2009. febr. 8. 14:19
 1/7 anonim ***** válasza:
56%

A férfiak génjeiben van, hogy mennek a farkuk után. Ennek nem kell így lennie! Ha egy IGAZI FÉRFIVAL találkozol, akinek az agya helyén agy van, nem ott is farok, akkor az a férfi nem fog megcsalni.

Az ilyen emberek nem gondolkoznak, miközben a párjukkal vannak, mert csak ki akarnak elégülni és eszükben sincs a kapcsolaton rágódni, hisz csak szex az egész, semmi más. Az ilyeneket nem érdekli, hogy mikor van vége. Megkapta, amit akart, ennyi...

2009. febr. 8. 14:33
 2/7 anonim ***** válasza:
A barátommal szoktunk mondani egymásnak,ha valami nem sürgős,hogy ráérünk,nem sietünk vagy éppen,hogy annyi év van még:)
2009. febr. 8. 14:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Genetikailag kódolva van hogy sok partnerrel közösüljünk, mert így jobb lesz a későbbi génállomány, vagy mi. Meg egy csomó más dolog is. Csak van akiből jobban kijön, van akiben szunnyad örökre.

Mi értelme egy kapcsolatnak ha úgyis vége? Mi értelme arra számítani hogy örökké fog tartani? Bármelyik lehet igaz, vagy hülyeség. Persze normális esetben nem arra gondolsz állandóan hogy úgyis vége, hanem szeretitek egymást, boldogok vagytok. De ha vége, értelmes ember elfogadja, és nem zaklatja a másikat hónapokig, évekig. Még a genetika is jobb magyarázat mint a semmi, azért legalább senkit sem gyűlölsz meg.

2009. febr. 8. 14:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Jut eszembe, az első válaszoló egy barom, már bocsánat. Attól hogy tisztában vagyok vele hogy vége lesz, még lehetek szerelmes, nem? Nagyon sajnállak ha te csak d*gni jársz a párodhoz, de akkor is, ha nem tudod reálisan felfogni, hogy semmi sem tart örökké.
2009. febr. 8. 14:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem csak dugni jártam a páromhoz. Épp ellenkezőleg! Ő volt az, akinek csak arra kellettem, mert ő is csak egy farok, semmi más. Csak későn jöttem rá. Ő nekem nem csak egy szexuális tárgy volt, mint én számára. Én őt szerettem, nagyon is. Tudom, hogy semmi sem örök, de az ilyen férgekből már elegem van...
2009. febr. 8. 14:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Az emberek sem monogámok, csak ez a társadalmilag elfogadott.

Nem hiszem hogy erre gondolnának.Egyébként így nekiállni dolgoknak nem érdemes.

2009. febr. 9. 06:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Alapvetően ez nem jó hozzáállás. Az ember valóban örököl hajlamokat, de azért lássuk be, az esze irányítja az életét. Megcsalásnál arra hivatkozni, hogy a génjeimben van, körülbelül olyan, mint gyorshajtásnál. Egyszerű kifogáskeresés, semmi több. Valószínűleg az is a génjeinkben van, hogy a szoba közepére sz@rjunk, mégsem tesszük.
2009. márc. 24. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!