Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen frappáns szöveg van erre?
Ha felkérnek egy lányt táncolni, de a lány nem szívesen táncolna az illetővel; mit mondjon a lány?
...Ja és szándékosan írtam ebbe a kat.-ba a kérdést, mert olyan vonatkozása is van, de ezt nem részletezném!! (:
Köszönöm előre is a válaszokat. (:
/lány/
Bocs, de nem...
Van barátom...
Fáj a lábam...
Bocs, de nem tetszik ez a szám.
Bocs, most vigyáznom kell XY táskájára.
Bocs, tök jó srác vagy, meg minden, de kinéztem azt a -mutat- srácot magamnak és nem szeretnék úgy táncolni veled, hogy közben Őt figyelem. Talán majd máskor, ha összefutunk.
etc.
köszönöm a használható válaszokat és a fáradozóknak is!! (:
Én gondoltam olyasmire, hogy visszakérdezni, hogy "tudsz táncolni?" ...bár ez lehet bunkón jön le.
A kérdező választ kért...nem pedig a válaszolók lehurrogását...(bocsi hogy nem ideillő)
a 'tudsz táncolni?' lehet hogy bunkónak tűnik,de ha ismered az illetőt, és van humorérzéke,akkor vicces is lehet :)
Frappánsat sajnos nem tudok.
Frappáns lehet esetleg az hogy:
Szia táncolunk?
persze, mindjárt csak kimegyek a mosdóba/elmegyek inniért/elmész a kabátodból kivenni valamit...
...aztán nem mész vissza :D
köszönöm a további válaszokat is (:
egyébként a volt barátomról lenne szó, szóval végülis lehet kicsit bunkó is (:
ez a legutsó haláli :D
viszont az a gáz, hogy imádok táncolni, csak nem vele (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!