Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért lehet az hogy mindig olyan csajjal jövök össze akinek baja van az élettel és ez mindig csak akkor derül ki amikor igazán bele szeretek. Vagy minden lány ilyen?
hát ha csak ezeknek élsz sz*r is:DD
meg kell találni a jó oldalát, és máris szép.
Háj!
Először is ne vegyél zsákbamacskát. Ismerd meg jól mielőtt összejössz vele, én az exemet 4 hónapig fűztem. Hagyj időt arra, hogy megismerd, éljetek át 1-2 olyan helyzetet amiben kijöhet az igazi énje. Pl.: sport, valami probléma megoldása, vitatkozás, felidegesítés és megoldása. Modnjuk az igazság az, hogy egyféleképp viselkedik veled amíg ismerkedtek és lehet, hogy másféleképp mikor már amikorjárok. Ez főleg vita és veszekedés során jön elő, hogy pl.: már nem annyira türelmes, stb.
Szal, ismerd meg alaposan. Am én is hasonló problémákkal küzdök! :D 19F
Ha valóban életvidám srác vagy..és a lányokra rájön egy idő után a de szar az élet szindróma...
Azt tudod, hogy látszatot könnyű fenn tartani, az életét is addig hiszi tartalmasnak az ember...amíg nem tartanak elé tükröt, ami egy másik személyében testesül meg,akinek..hát sokkal tartalmasabb az élete..
Jobban nem tudom megfogalmazni,de ha te vagy a tükör,nem igazán tudsz mit csinálni. Tényleg nagyon jól ismerd meg előtte a másikat. Hogy egy ugyanolyan életvidám csajszit fogj ki ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!