Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit akar a csaj a pasimtól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar a csaj a pasimtól vagy mire véljem ezt az egészet?

Figyelt kérdés
Most van egy pasim nagyon szeretjük egymást beszélgetünk meg stb. :) szóval minden jól megy. és elhívtam a táncpróbámra. ott volt a 8. évfolyam háromnegyede.és láttam facebookon h az egyik évfolyamtársam akit utálok bejelölte és a barátom visszajelölte. és ezen én kiakadtam. aztán bnőm is mondta h nagyon nézte próbán a pasimat.haza értem felmentem facebookra és egyből láttam h ismerősök. és úgy tesz mintha nem is lenne semmi(mármint a csaj tesz úgy) de bnőm mondták h nem tudja tőlem elvenni mert dagadt ronda eléggé fenthordja az orrát meg nyomott az arca és van bajusza is.
2011. febr. 2. 16:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Te normális vagy? Ez a legnagyobb problémád, hogy bejelölt valaki valakit? Te nem jelöltél be lányokat? Most akkor tőlük rögtön akarsz valamit? Nem hinném, mert gondolom nem vagy leszbikus. Ha bejelöl valaki valakit, az miért jelenti rögtön azt, hogy össze akar vele jönni?

Mindegy, még fiatal vagy, majd rájössz.

2011. febr. 2. 16:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem neked még korai a pasizás!:S
2011. febr. 2. 16:39
 3/6 anonim ***** válasza:

most tényleg kiakadtál azon, hogy bejelölte? még soha nem jelöltél be pasit facebookon?

öcsém...

2011. febr. 2. 16:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el orvoshoz. Ezek a tévképzetek a kóros hülyeség kezdeti stádiumára utalnak.
 5/6 A kérdező kommentje:
lány vagyok ;) nem nem az a baj...szar érzés h vki elakarja tőlem venni...am inkább hagyom h ismeretlen fiúkat jelöljek be ;) a csaj most látta életében először :O
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha barátod igazán szeret NEM hagy el érte! És mondmármeg nekem mióta eggyüt jártok hány pasit jelöltél be?:) Csak őszintén..-.-" A barátod is kiakadt..? Szerintem aza szerencsétlen lány nemakar tőle semmit emgnézte bejelölte a barátod meg visszajelölte és ennyi.. pfhh.ezeka gondok OMG...És most te leirod hogynézki..pfhh. GYEREKVAGY!
2011. febr. 2. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!