Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tavaly nyáron bevallottam egy fiúnak, hogy szerelmes vagyok belé, és ő azt mondta, hogy bejövök neki. most akkor mi van?
utána elmentünk táborba, tök jól elvoltunk, és mikor hazajöttünk, szinte minig ott voltam nálluk, és hülyéskedtünk. mikor kezdődött a suli, kérdeztem, hogy még mindig szerelmes e belém, erre azt mondta hogy igen. rá pár napra a suliban elkezdett "köcsögösködni", és mindenfélét mondott az oszt. társaimnak. utána összevesztünk, kibékültünk, összevesztünk, kibékültünk..:/ aztán egyszer társaságban játszottunk, és az volt, hogy valaki smacizza la a másikat, erre azok nem csinálták meg, és ő adott nekem egy szájra puszit, hogy "nézzétek, így kell ezt!!" akkor utána MSNen megkérdeztem, hogy akarna e járni, erre azt mondta, hogy járni nem, csak bejövök neki.. akkor meg miért volt ez az egész??? és a szüleim azt mondják, hogy tottttál belém van esve..
???????:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!