Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjek hozzá?

Figyelt kérdés
Egy fiú.Randizgatunk, miatta szakítottam a barátommal, nagyon szeretm de amikor meglérdezte járnék e vele,mondtam kicist még várjon, merthát 11 hónapos kapcoslat után, kicsi idő kell. De már nem bírom tovább.Mindig fogja a kezem és puszit is kapok tőle, de én mostmár a többit is szeretném. Hogy közvetítsem felé ezt, hogy ne legyen olyan hirtelen?
2009. febr. 7. 19:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Mit értesz többi-n? mi többet szeretnél?

valami oylasmit javaslok:

TE: "Emlékszel, amikor megkérdezted, hogy járjunk-e?"

Ő: "igen"

Te: "Akkor tedd fel újra a kérdést ^^"

vagy ha komolyabbat akarsz, lóbálj meg a szeme előtt egy óvszert :)

2009. febr. 7. 19:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Hm... Ha megcsókolod szerinted elmenekül? Akármennyire is pasiról van szó, ebből azért csak kitalálja, h mi az ábra?

Mellesleg mi a francnak mondtad, hogy várjon még? Ha miatta szakítottál, akkor már akkor vele akartál járni. Figyu, az a maszlag, hogy "még idő kell nekem" csak akkor kell, ha megrázott a szakítás, nem pedig valami kötelező klisé.

2009. febr. 7. 19:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem birod es vele akarsz lenni,akkor mire varsz meg?Lehet meggondolkozik s kap mast,vagy mas csaj megkapja egy ketto ot..s aztan keso banat.A manak kell elni...fogadd el s jarj vele ha igy erzed h azt akarod:)
2009. febr. 7. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!