Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éve leszünk együtt, mit vegyek/ csináljak neki? Lenn van 1 ötletem de kellenének még tippek!
Nos arra gondoltam sütök egy kis tortácskát. Sütni jól tudok. De szeretnék még valamit neki venni vagy csinálni. A baj annyi, hogy igen jól el van látva, nekem meg szegény ilyen téren a fantáziám. Ő az első barátom és borzasztóan szeretjük egymást.
Én 18 vagyok, ő 20. Remélem tudok jó ötleteket adni, jöhetnek tippek! Minél több, annál jobb!
Előre is köszönöm, kellemes estét mindenkinek!
nah úgyérzem adhatok egy jó tippet
én fiú vagyok és van volt egy barátnőm akivel majdnem másfél évet együtt voltunk . Évfordulónkra (ha van sok képetek csak akkor sikerül) összeállítottam egy naptárat a fényképeinkel a találkozásungtól 1 évre minden 1 es honapra más képet tettem ami akkor készült és a fontosabb dátumokat kiemeltem és együtt visszaemlékeztünk rá a siker garantált volt egyszerűen élt hallt érte nos ezt egy lánytol egy fiunak nemtudom mien lenne de én tőle egy olyan pólót kaptam amit már rég kinéztem magamnak csak azt saját kezüleg készítette + 1 arcszeszt de mondjuk nem az ajándék a lényeg hanem hogy együtt legyetek ;)
Hmm.. jó ötlet, de pólója van sok. Ilyen fényképes dologra én is gondoltam csak valami fali díszt, idézetekkel, rajzokkal stb... egy a baj.. nincs nyomtatóm :S Szereti a párnákat, de azt csináltam neki.. Kapott tőlem nyakláncot amin egy fél szív van, a másik nálam van.. kapott "világ legjobb kedvese részére" pergament egy nagyon szép idézettel (meg is hatódott =)).. Deóval, arcszesszel el van látva becsületesen...
még van két hetem kutatni tippeket..
Szia! Szerintem ezeknek minden pasi örülne:
Hmm érdekes =)
egyéb ötletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!