Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a lány tudja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a lány tudja hogy tetszik?

Figyelt kérdés
Köszönni szoktunk egymásnak,párszor szemeztünk,de mostanában mintha kerülné a tekintetem,csak messziről néz néha.Elég régóta tetszik,de van barátja.Én várok,de nemsoká vége a sulinak és én másik városban lakok,csak a suliban látom.Ezért szeretnék odamenni hozzá beszélgetni még a suliban,de ha tudja hogy tetszik,akkor elég nehéz(meg attól csak még jobban izgulok).
2009. febr. 7. 13:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Már vége a sulinak? Hol élsz? :P

Na mindegy, szerintem ha van pasija akkor először tudd meg mióta járnak, és menyire áll jól a kapcsolatuk, ha jó ideje megvannak hagyd a fenébe, majd átmegy rajtad a szerelem, lehet hogy most ugy érzed örökké tart, de meglátod egy idő mulva 99% hogy elmúlik...

2009. febr. 7. 14:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha van pasija, és tudja, hogy azért mész oda hozzá, mert tetszik neked, akkor azt nem fogja jó néven venni az a csaj. Lehethogy örül majd neki, hogy több pasi is oda van érte, de abból nem lesz komolyabb. Amúgy sem a könnyen megkapható pasikat szeretik a lányok. Szerintem várj még vele, ameddig lehet.
2009. febr. 7. 14:56
 3/3 A kérdező kommentje:

Nekünk,csak április 30 ig lesz suli,mert utánna érettségi....

Úgy gondoltam,h nem azért mennék oda h megbeszéljem vele a dolgot,csak h beszélgessek vele,mert azt se szeretném,h szerencsétlennek nézzen,h még odamenni se merek,miközben tetszik

2009. febr. 7. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!