Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van barátnőd, de odaállítana...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátnőd, de odaállítana eléd egy gyönyörű csaj meztelenül, ellenállnál neki?

Figyelt kérdés
2009. febr. 7. 13:51
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Egy agyatlan farok nem áll ellen neki de egy valamire való férfi azonban igen.
2009. febr. 7. 17:01
 22/32 anonim ***** válasza:
85%
Fú, de rossz ezeket a válaszokat olvasni... Én lány vagyok, de tudom, hogy a legtöbb pasi azonnal rávetné magát.. sajnos :( és tudom, hogy ez sztereotípia, de akkor is ez a véleményem. Persze nem minden pasi ilyen... Vannak még hál'istennek tisztességes srácok, csak nagyon kevés van belőlük. Láttam egy korombeli hozzászólását (19/f), hogy ő nem állna ellen, hiszen egyszer élünk... Igen.. ez is egy felfogás... :S:S
2009. febr. 7. 17:19
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Hát.. respect azoknak, akik azt írták, hogy ellen tudnának állni. Jó látni, hogy vannak még rendes pasik (:

A többiek meg no comment :S Remélem ilyennel sem fogok találkozni, mint ti vagytok..

A mostani párom asszem ellen tudna állni az ilyen helyzeteknél. És nagyon örülök, hogy egymásra találtunk vele :P

2009. febr. 7. 17:24
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Én igen, más haverjaim viszont tuti nem
2009. febr. 7. 22:47
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Ellenállnék! Nekem a párkapcsolatom minden felett áll! Tisztelem és szeretem a barátnőm. Egy meztelen r****c pedig hidegen hagy.

20/F

2009. febr. 8. 00:29
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Ellenhát ! mostani barátnőm egy kincs mint emberileg mint külsőleg :D nemcsalnám meg soha :D még részegense (reméllem xD )
2009. febr. 12. 11:58
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok.19/F és mégannyi hogy van elég sok hawerom aki tuti nemtudna ellenállni dehát ezvan :D a részeges cucc csak vicc volt :)
2009. febr. 12. 12:01
 28/32 anonim ***** válasza:
30%
Aki a kerdest felrakta az ellene tudna allni egy meztelen csajnak???
2009. febr. 12. 16:59
 29/32 A kérdező kommentje:
sajnos lehet hogy nem,de ilyen úgy se fog történni és magamtól meg nem csajozok ;)
2009. febr. 12. 22:12
 30/32 anonim ***** válasza:
38%

"a párom is ellenállna akármikor...18-L" - azt majd a párod tudja! pihenhetsz, aranyom..

akik meg azt írják, hogy "a pasik ilyenek, sajnos:(" azok nőjjenek fel! SAJNOS? hogy feláll rátok a farkunk? ja igen.. minden pasinak csak a párjára kéne felállnia mi? szerelemből.. szánalmas ahogy nőt akartok faragni belőlünk! eszemmegáll..

2009. márc. 9. 22:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!