Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Becsülitek azokat az embereket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Becsülitek azokat az embereket akik az első szerelmükkel élik le az egész életüket?

Figyelt kérdés

Véleményem szerint ez nagyon ritka manapság.Talán már cikinek is számít egyes körökben.

Inkább az a divat,hogy orrba-szájba váltogatják egymás partnereit az emberek.

Sokan meg is csömörlenek ettől talán és ezért sem lesznek képesek később komoly döntést hozni.

Mondjuk biztos nem mindenki ilyen,csak úgy általában.

Ti hogyan vélekedtek erről a dologról?

2011. jan. 31. 16:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igen, becsülöm!

ÉS ma már sajnos ritka mint a fehér holló...

Miért is kellene lenézni őket?

Mert nem követik a mai ágyról ágyra stílust?

Miért lennének megalkuvók? Mert egyet szeretni már nem sikk?

Én is azt gondoltam majd az első nagy szerelmemmel élem le az életem, nekem nem megalkuvás lett volna, sőt, most is azt mondanám ma is bármikor összejönnék vele, és élnék vele, holott a szex mással jobb volt.

És ez nem megalkuvás, csak 10 év szüntelen szerelme és szeretete!

´Az első szerelem soha nem múlik el, de mindig véget ér.´

2011. jan. 31. 21:51
 12/13 anonim ***** válasza:

az én első szerelmem megalázott, többször megfenyegetett, zsarolt, sőt még erőszakolt is.

hadd mondjam hát nyugodt szívvel, hogy bizony elmúlt... így a legfinomabb szóval élve.

megalkuvók, mert legtöbbjüknek fogalma sincs, hogy mit hagy ki, hogy milyen lehetne. ettől még lehet, hogy pont az az ember van kitalálva nekik, de igen kicsi az esélye... ergo max szerencsések, de általában valaki(k) nem őszinte. nincs ezen becsülnivaló, legfeljebb elcsodálkozhatunk rajta - ha jó, akkor azért, mert ilyen szerencsések, ha nem, akkor azért, mert ilyen mazochisták.

2011. jan. 31. 21:58
 13/13 anonim ***** válasza:

Ami idézetet a 31.51-es hozzászóló írt, az nagyon nem igaz. Biztos van olyan, aki így érzi, de nem mindenki. Nálam pl. nagyon is elmúlt az első szerelem. Ha mellette lennék, valószínűleg már teljesen idegi és fizikai roncs lennék, meg ő sem érezné jól magát.

Tegyük tönkre egymás életét, csak mert valamikor szerettük egymást? Kínozzuk egymást a végtelenségig?

Ez olyan megbecsülendő?

Furcsa fogalmaik vannak egyeseknek a megbecsülendő dolgokról.

2011. jan. 31. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!