Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne bántsam meg és barátok maradjunk?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok és van egy lány aki láthatólag rám nyomult. Nekem volt barátnőm de most éppen senki. Ő szeretné szerintem hogy együtt legyünk de én nem kérdezem meg tőle. Mit tegyek akkor ha bevallja hogy szeret és hogy legyünk együtt?2009. febr. 6. 22:15
1/6 anonim válasza:
MOst mit akarsz?A kérdésedben azt irtad hogy mit tegyél hogy barátok maradjatok majd azt hogy együtt legyetek....zavaros ez-.-"
2/6 anonim válasza:
most akkor mivaaan? Kicsit összezavarodtam... Ha össze akarsz jönni vele akkor beszélj vele, nem fogod megsérteni...
Ha nem akarsz összejönni vele akkor valami ilyesmi: "Ne haragudj de még nem vagyok kész egy új kapcsolatra"
(ha túlzottan félreértettem a dolgokat akkor egy kicsit bővebben írd le a problémát)
3/6 A kérdező kommentje:
Ő össze akar velem jönni (szerintem) de még nem mondta.
2009. febr. 6. 22:32
4/6 anonim válasza:
Az a kérdés hogy TE mit akarsz?
Mert ez nem derült ki számomra, Össze akarsz jönni vele vagy nem???
(a 2.válaszoló voltam)
5/6 A kérdező kommentje:
Összejönnék vele egyre jobban úgy érzem. Kedves nagyon ami nagy szó a mai világban ;)
2009. febr. 7. 10:12
6/6 anonim válasza:
Akkor meg mire vársz??? Beszélj vele és mond el neki hogy mit érzel!
(a 2. postoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!