Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartod saját magad féltékeny típusnak? Mi az, amitől már érzed, hogy megint féltékeny vagy?
Írjatok példákat, érdekelne, ki mennyire tartja saját magát féltékeny típusnak, mi az, ami nektek már sok, és hogy a párotok ezt hogy viseli, illetve, hogy ti magatok mennyire kontrolláljátok ezt?
köszi :)
érdekes a kérdés
én csak megbízhatatlan srácok mellett vagyok féltékeny
aki megbízható, abban meg annyira megbízom, hogy bárokba is járhat felőlem
szóval én mindig annyira vagyok féltékeny, amennyire azt valaki kiváltja belőlem
Hát ezt most nem tudom neked meghatározni ha százalékban kéne akkor kb olyan 0-60%-ig mozog,helyzet függő.Mivel a párom nagyon hűséges típus ezért igazából nem nagyon van okom annak lenni.
Azt hiszem én nem is a páromra vagyok féltékeny hanem arra a nőre aki el tudja vonni a figyelmét.Egyébként az a gyűlytögető típus vagyok egy ideig tűröm és ha teli a pohár akkor borul a bili:).Párom elég rosszul viseli,de ő még féltékenyebb nálam kb 0-95%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!