Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire tartod saját magad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tartod saját magad féltékeny típusnak? Mi az, amitől már érzed, hogy megint féltékeny vagy?

Figyelt kérdés

Írjatok példákat, érdekelne, ki mennyire tartja saját magát féltékeny típusnak, mi az, ami nektek már sok, és hogy a párotok ezt hogy viseli, illetve, hogy ti magatok mennyire kontrolláljátok ezt?

köszi :)

2011. jan. 28. 18:03
 1/3 anonim ***** válasza:
76%

érdekes a kérdés

én csak megbízhatatlan srácok mellett vagyok féltékeny

aki megbízható, abban meg annyira megbízom, hogy bárokba is járhat felőlem

szóval én mindig annyira vagyok féltékeny, amennyire azt valaki kiváltja belőlem

2011. jan. 28. 18:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát ezt most nem tudom neked meghatározni ha százalékban kéne akkor kb olyan 0-60%-ig mozog,helyzet függő.Mivel a párom nagyon hűséges típus ezért igazából nem nagyon van okom annak lenni.

Azt hiszem én nem is a páromra vagyok féltékeny hanem arra a nőre aki el tudja vonni a figyelmét.Egyébként az a gyűlytögető típus vagyok egy ideig tűröm és ha teli a pohár akkor borul a bili:).Párom elég rosszul viseli,de ő még féltékenyebb nálam kb 0-95%.

2011. jan. 28. 18:56
 3/3 anonim válasza:
Én pl nem tartom magam féltékeny típusnak :D szerintem van az egészséges féltékenység( azthiszem ebbe a kategóriába esek bele), ami engem ösztönöz, hogy megpróbáljak jobb lenni, és szebb lenni annál a lánynál akit pl megnéz az utcán.
2011. jan. 28. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!