Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha azt mondja egy férfi:a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondja egy férfi:a feleségem választom, de szeretnék tudni rólad mindig, hogy mi van veled, és ritkán találkozni is, kizárolag beszélgetésre! Ezt hogy értelmezzem férfi nyelven?

Figyelt kérdés
2011. jan. 28. 15:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
nekem négy csaj mellett is mondott már ilyet egy srác, hogy ne pasizzak be....
2011. jan. 28. 17:01
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Az durva, én fordított helyzetben voltam vagyis ne csajozak, bár négy pasinál több nem hiszem, hogy volt neki. Jah, de ez nem házasságban hanem párkapcsolatban volt és szerencsémre lebukottXD
2011. jan. 28. 17:25
 13/17 anonim válasza:
Én is attéltem hasonlót.De mégis mashogy sült el a dolog.Ugyan azt mondta,hogy a feleségét választja,de utána mégis én lettem a nyertes,mert szeretett.Volt egy kis balhé utána,de szerettük egymást.Mindez már 2 éve.Most már nem vagyok vele,mert csalódtam benne.Megkérdezhetem hány évesek vagytok?
2011. jan. 28. 18:14
 14/17 A kérdező kommentje:
be kell látni, hogy ha valaki szereti a másikat , akkor csak egy ideig tud nem a szívére hallgatni, és hogy a feleséget választja inkább csak emlékek ami után kötödik, de ez kevés lesz, mert nem szereti már! nah és ezért tettem fel a kérdést!csak nem túl részletesen...29 éves vagyok
2011. jan. 28. 18:33
 15/17 anonim ***** válasza:
gyerekük van?mert ha igen akkor érthető h a feleségét választja.
2011. jan. 28. 20:39
 16/17 A kérdező kommentje:
miért ha gyerek van akkor összeköt örökre 1 párt????
2011. jan. 28. 22:19
 17/17 anonim ***** válasza:

a férfiak ált. felelősnek érzik magukat a gyermekükért.

ha otthon megvan mindene, kényelmesen szeretnek élni.

és csak a szexhez kell a változatosság.

a válást csak akkor vállalják, ha az asszony akarja, meg lelép, vagy az asszony mindig veszekszik vele - felborul a kényelemérzete

az elköltözéssel van a legnagyobb bajuk szerintem. hogy ált 30-on felül egy megalapozott házból (pl hiteles, vagy közös) menjen el albérletbe?

szóval nem a gyerek köt össze, hanem ő ÉS minden ilyesmi.

egy férfi szerintem akkor válik el, ha:

szerelmes másba ÉS van pénze új életet kezdeni (másik kéró miatt)és lenyeli, hogy mennyit bukott az előző kapcsolatával

mind általánosság, amiről írtam, persze hogy vannak kivételek, amikor az asszony húz el és övé a terep.

2011. jan. 30. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!