Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne legyen mérges?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon feszült a barátom,többnyire miatta mert hisztis voltam az elmúlt időben(menstruációs időszak).Azóta hisztisnek tart pedig ha tényleg vmin kiakadok az nem azért van mert épp jókedvemben nem tudok kitalálni mást hanem mert ö miatta van rossz hangulatom stb..Ha elmondom neki,hogy ez meg ez a hibája és azok miatt vagyok mérges,szomorú stb akkor azt játsza be hogy én mindeg rá terelem a szót ha miatta vesztünk össze:S De ez nem igaz de nem magam miatt vagyok olyan amilyen..ha megsértődöm az ö hülyesége miatt van de ezt ö úgy gondolja hogy mindig rá terelem a szót:SS Kérlek segítsetek:)2009. febr. 5. 17:38
1/9 anonim válasza:
ne légy hisztis! még ha menzeszed is van, próbálj az érzelmeiden és a szavaidon uralkodni. Inkább vonulj vissza, ha megnyugodtál.
2/9 A kérdező kommentje:
póbálok nem hisztis lenni deh többé kevésbé sikerül csak=(
2009. febr. 5. 17:43
3/9 anonim válasza:
Ha a barátnőm lennél, tudod mikor kavarnék veled...
Max egy jó szex, de utána lelépek.
Ő is lefog.
Hihi :)
4/9 anonim válasza:
Látod neked se esik jól, ha azt mondja hisztis vagy, gondolom neki se esik jól ha felsorolod az összes hibáját. A hibákat el kell fogadni, és azzal együtt szeretni. És nem szabad a menstruációra fogni, ha minden nő ezt csinálná, hogy ha megjön rögtön veszekszik nem lennének normális kapcsolatok. Ha úgy érzed hogy megbántottad kérj tőle bocsánatot. Még akkor is ha nem tartod jogosnak, mert a sűrű veszekedésre rá mehet a kapcsolat.
5/9 anonim válasza:
Ha olyan hibái vannak amit nem tudsz elfogadni akkor ott kell hagyni és keresgélni tovább, mégiscsak a boldogságod a tét és nem megoldás ha elfojtod a gondjaidat! Csak ne akkor kezd el emlegetni ha már kiborulsz tőlük hanem akkor kell nyugodtan megbeszélni amikor minden rendben.
6/9 anonim válasza:
Szedd össze magad ne hisztériázz. uralkodj magadon. feltételezem, nem 5 éves vagy, hogy ne tudd magad kontrollálni. ha nem változtatsz a viselkedéseden, pikkpakk ott fog hagyni. a ffiak gyűlölik a hisztit.
7/9 anonim válasza:
Néha én is hisztizek, de megtanultam kezelni, és a párom is látja rajtam, amikor meg akar jönni, olyankor ő is kevésbé "piszkál". Ha nem viszed túlzásba, hogy hisztizel, akkor évi 1-2 "gyengébb roham" szerintem belefér. Próbáld megmondani neki finoman, és apránként, hogy mik a hibái. Nem kell mindent elfogadnod. Amin lehet változtatni, azon igenis változtasson (pl zoknik szanaszét, amerre jár). De ez fordítva is igaz, amiben tudsz (hiszti) neked is kell változtatnod.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:) Megpróbálok majd nem hisztizni :)
2009. febr. 6. 11:16
9/9 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy gyűlölik a férfiak a hisztit tisztában vagyok vele:)Bár az tény ,hogy azért odafigyelhetnék ezekre. Hozzátenném,hogy nem vagyok egy hisztérika és nagyon szeretjük egymást a barátommal is azért ha annyira aggasztaná szóvá tenné:)
2009. febr. 6. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!