Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a véleményetek arról, ha egy fiúnak szakálla van?

Figyelt kérdés
16F
2011. jan. 26. 20:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A csajok sem tudják mi tetszik nekik. :D Nekem is mondta már nem 1 bnőm h borotválkozzak rendesen stb, meg h nem kell szakáll, mégis mind velem volt. Később meg is kaptam h szakáll nélkül nem kellenék, mert h mégis jól áll. Am 16éves korom óta van nekem vmennyi szőr mindig az államon, és az a helyzet h a csajok többségének bejövök így. Többnyire a kis fiatal csajok kritizálják a szakállat és a bajuszt, de idővel ők is rájönnek h nincs azzal baj, sőt! :D Amúgy meg én tutira nem borotválnám le 1 csaj miatt sem. Ha 1csajnak nem kellek így, majd kellek 1 másiknak. Ennyi! :D

"életművész"

2011. jan. 26. 22:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Minden nőnek más jön be. Nálam pl. szóba sem jöhet bajuszos, vagy szakállas pasi, nem tudnám elképzelni, hogy amikor csókolózunk a számhoz érjen a szőr. Attól meg nagyon undorodom, amikor az étel a szőrre tapad.
2011. jan. 27. 15:36
 13/14 A kérdező kommentje:
Utolsónak, és is azon állok, hogy nem igazán ismerek olyan embert akinek jól áll a bajusz, viszont szerint a szakáll nem lehet nagy akadály a csókolózásban Oldalon még nem nőtt ki, szóval ha puszit adna egy lány, akkor nem egy szőrcsomónak adná. :D
2011. jan. 27. 15:58
 14/14 anonim ***** válasza:

szerintem ez attól függ, hogy mi illik az arcodhoz.

nem tudnám meghatározni, hogy szakállas vagy borotvált arc jön-e be jobban, mert tetszett már mindkettő.

de volt olyan pasim, akit azért nyösztettem, hogy növessze meg a haját/szakállát, mert tényleg nagyon jól állt neki (ő persze utálta :D), és a mostanit meg azért nyösztetem, hogy borotválkozzon már... mert neki meg a borosta/szakáll nem áll jól :S (természetesen ő meg borotválkozni nem szeret :D)

és voltak persze olyan exek, akiknél nem nagyon számított, így is - úgy is tetszett :)

2011. jan. 27. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!