Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek arról, ha egy fiúnak szakálla van?
A csajok sem tudják mi tetszik nekik. :D Nekem is mondta már nem 1 bnőm h borotválkozzak rendesen stb, meg h nem kell szakáll, mégis mind velem volt. Később meg is kaptam h szakáll nélkül nem kellenék, mert h mégis jól áll. Am 16éves korom óta van nekem vmennyi szőr mindig az államon, és az a helyzet h a csajok többségének bejövök így. Többnyire a kis fiatal csajok kritizálják a szakállat és a bajuszt, de idővel ők is rájönnek h nincs azzal baj, sőt! :D Amúgy meg én tutira nem borotválnám le 1 csaj miatt sem. Ha 1csajnak nem kellek így, majd kellek 1 másiknak. Ennyi! :D
"életművész"
szerintem ez attól függ, hogy mi illik az arcodhoz.
nem tudnám meghatározni, hogy szakállas vagy borotvált arc jön-e be jobban, mert tetszett már mindkettő.
de volt olyan pasim, akit azért nyösztettem, hogy növessze meg a haját/szakállát, mert tényleg nagyon jól állt neki (ő persze utálta :D), és a mostanit meg azért nyösztetem, hogy borotválkozzon már... mert neki meg a borosta/szakáll nem áll jól :S (természetesen ő meg borotválkozni nem szeret :D)
és voltak persze olyan exek, akiknél nem nagyon számított, így is - úgy is tetszett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!